Çözüldü Ekranda sadece fare imleci gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    fare
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdym 65

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bugün bilgisayarı dümdüz açtım ama Windows hiçbir şekilde gözükmüyor ve sadece fare imleci var. Kapa aç yaptım yine düzelmedi. Ekran kartı reset kısayoluna basınca sadece fare imleci orta noktaya sıfırlanıyor.

Çözüm
Hocam şu an sürücüyü kaldırdım siyah ekran devam etti güvenli moda aldım tekrardan.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.
Win + X > Aygıt Yöneticisi > ekran bağdaştırıcıları > NVIDIA > sağ tık özelliikler > sürücü > sürücü geri yükle.

Hocam ben şimdi aygıt yöneticisine girdim de gözüme takıldı; ekran kartında bir uyarı yok fakat anakartım uyarı vermiş:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü güncelle de, bulması lazım.

Hocam ben şimdi aygıt yöneticisine girdim de gözüme takıldı; ekran kartında bir uyarı yok fakat anakartım uyarı vermiş:

Eki Görüntüle 128057
Anakartın chipset sürücüsünü kurmamış olabilirsiniz, üzerine sağ tık yapıp detaylarına bakın. MSI'ın anakartı olsa gerek. Donanım kimliğini atarsan bunun da sürücüsünü kurabilirsin.

Hocam şu an sürücüyü kaldırdım siyah ekran devam etti güvenli moda aldım tekrardan.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.

Çözüm

Microsoft kurmuş hocam tekrardan sildim şimdi indiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…