erdym 65
Üstün
Bugün bilgisayarı dümdüz açtım ama Windows hiçbir şekilde gözükmüyor ve sadece fare imleci var. Kapa aç yaptım yine düzelmedi. Ekran kartı reset kısayoluna basınca sadece fare imleci orta noktaya sıfırlanıyor.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.Hocam şu an sürücüyü kaldırdım siyah ekran devam etti güvenli moda aldım tekrardan.
Win + X > Aygıt Yöneticisi > ekran bağdaştırıcıları > NVIDIA > sağ tık özelliikler > sürücü > sürücü geri yükle.
Anakartın chipset sürücüsünü kurmamış olabilirsiniz, üzerine sağ tık yapıp detaylarına bakın. MSI'ın anakartı olsa gerek. Donanım kimliğini atarsan bunun da sürücüsünü kurabilirsin.Hocam ben şimdi aygıt yöneticisine girdim de gözüme takıldı; ekran kartında bir uyarı yok fakat anakartım uyarı vermiş:
Eki Görüntüle 128057
Chipset sürücüsünü kurmamış olabilirsiniz, üzerine sağ tık yapıp detaylarına bakın.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.Hocam şu an sürücüyü kaldırdım siyah ekran devam etti güvenli moda aldım tekrardan.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.
Muhtemelen siz indirirken yeniden kuracak, DDU kullanarak silerseniz daha iyi olur. Bir dene, olmazsa diğer yöntemlere.Microsoft kurmuş hocam tekrardan sildim şimdi indiriyorum.
Muhtemelen siz indirirken yeniden kuracak, DDU kullanarak silerseniz daha iyi olur. Bir dene, olmazsa diğer yöntemlere.