Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdym 64

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bugün bilgisayarı dümdüz açtım ama Windows hiçbir şekilde gözükmüyor ve sadece fare imleci var. Kapa aç yaptım yine düzelmedi. Ekran kartı reset kısayoluna basınca sadece fare imleci orta noktaya sıfırlanıyor.

17405006497903508595264972036349.webp

CTRL + SHIFT + ESC ile görev yöneticisini çalıştır. "exeplorer.exe" görevini yeniden başlat. Windows 11 kullanıyorsan işlemler bölümünde en aşağıya inip "Windows Gezgini" yazanı seç. Üstten görevi yeniden başlat de.

CTRL + Shift + ESC ile Görev Yöneticisi'ni çalıştır. "exeplorer.exe" görevini yeniden başlat.

Hocam ekran kartı sıfırlama dışında kısayollar çalışmıyor, CTRL alt delete de yazdım yine yok.

Garip olan klavyemin yazılımı çalışıyor çünkü açık olmadığında RGB'ler sabit olması gerek.

Son düzenleme:
Explorer.exe hatası çok yüksek ihtimalle. Yakın zamanda appx uzantılı bir yazılımın Crack'ini veya runtime Broker'ını bypass edecek bir uygulama kullandınız mı?

Yani genel olarak sadece STL dosyaları indiriyorum. Malwarebyte da aktif zaten şu an birkaç kere deneyince başlangıç düzeltmesi yapmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sadece STL dosyaları indiriyorum genel olarak. Malwarebyte da aktif zaten şu an birkaç kere deneyince başlangıç düzeltmesi yapmaya başladı.
STL, 3D modellemelerde kullanılan bir uzantı sanırsam. Benim kast ettiğim Microsoft Store üzerindeki uygulamalar içindi.

Kurtarma ekranına gelebilir misin? Eğer o ekrana gelebilirsen birkaç tane komut deneyelim bilgisayar için.

STL, 3D modellemelerde kullanılan bir uzantı sanırsam. Benim kast ettiğim Microsoft Store üzerindeki uygulamalar içindi.

Kurtarma ekranına gelebilir misin? Eğer o ekrana gelebilirsen birkaç tane komut deneyelim bilgisayar için.

Yok hocam öyle şeyler indirmedim. Zaten düzeltemedi ve bu mesajı yazdı, şu an kurtarma menüsüne görebiliyorum:

17405034114231964056733125588187.webp

Yok hocam öyle şeyler indirmedim. Zaten düzeltemedi ve bu mesajı yazdı, şu an kurtarma menüsüne görebiliyorum:

Eki Görüntüle 128050
Fast Boot'u kapatıp tekrardan deneyin. Olmazsa harici bir bilgisayardan Windows kurulum USB'si ile başlangıç onarma yapın.

USB ile başarılı bir şekilde onarım yapıp dosyalarınızı yedek aldıktan sonra yeni bir Windows kurulumu daha iyi olabilir. Ayrıca ani güç kesintileri SSD ve HDD için iyi bir şey değil, buna dikkat etmek lazım. Böyle bir şeyin sonucunda olmuş olabilir.