erdym 64
Üstün
Bugün bilgisayarı dümdüz açtım ama Windows hiçbir şekilde gözükmüyor ve sadece fare imleci var. Kapa aç yaptım yine düzelmedi. Ekran kartı reset kısayoluna basınca sadece fare imleci orta noktaya sıfırlanıyor.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.Hocam şu an sürücüyü kaldırdım siyah ekran devam etti güvenli moda aldım tekrardan.
CTRL + Shift + ESC ile Görev Yöneticisi'ni çalıştır. "exeplorer.exe" görevini yeniden başlat.
Explorer.exe hatası çok yüksek ihtimalle. Yakın zamanda appx uzantılı bir yazılımın Crack'ini veya runtime Broker'ını bypass edecek bir uygulama kullandınız mı?
STL, 3D modellemelerde kullanılan bir uzantı sanırsam. Benim kast ettiğim Microsoft Store üzerindeki uygulamalar içindi.Yani sadece STL dosyaları indiriyorum genel olarak. Malwarebyte da aktif zaten şu an birkaç kere deneyince başlangıç düzeltmesi yapmaya başladı.
STL, 3D modellemelerde kullanılan bir uzantı sanırsam. Benim kast ettiğim Microsoft Store üzerindeki uygulamalar içindi.
Kurtarma ekranına gelebilir misin? Eğer o ekrana gelebilirsen birkaç tane komut deneyelim bilgisayar için.
Fast Boot'u kapatıp tekrardan deneyin. Olmazsa harici bir bilgisayardan Windows kurulum USB'si ile başlangıç onarma yapın.Yok hocam öyle şeyler indirmedim. Zaten düzeltemedi ve bu mesajı yazdı, şu an kurtarma menüsüne görebiliyorum:
Eki Görüntüle 128050
Fast Boot'u kapatıp tekrardan deneyin. Olmazsa harici bir bilgisayardan Windows kurulum USB'si ile başlangıç onarma yapın.