Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
İtachi Uchiha
Yetkin
Microsoft hesabınızı girdiniz mi? Belki ondan sorun olabiliyordur.
Microsoft hesabınızı girdiniz mi? Belki ondan sorun olabiliyordur.
Hocam yerel hesap kullanıyorum.
Büyük ihtimalle
slmgr /rearm komutundan ötürü bildirim moduna aldı. İnternette arattığımda süreli olarak Windows'un orijinal olarak etkinleştirildiği anlamına geldiği yazıyor. Bilgisayarınızda KMSpico adlı bir program görürseniz veya 30 gün sonra eğer KMS vb. yazı gelirse bilgisayarınız tehlikede. Şu rehberi uygulamanız gerekir.Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...
Büyük ihtimalleslmgr /rearmkomutundan ötürü bildirim moduna aldı. İnternette arattığımda süreli olarak Windows'un orijinal olarak etkinleştirildiği anlamına geldiği yazıyor. Bilgisayarınızda KMSpico adlı bir program görürseniz veya 30 gün sonra eğer KMS vb. yazı gelirse bilgisayarınız tehlikede. Şu rehberi uygulamanız gerekir.
Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...www.technopat.net
Hocam teşekkür ederim ancak ben yanlış bir şey yapmadım ki.
Hocam teşekkür ederim ancak ben yanlış bir şey yapmadım ki.
Yani neden virüs bulaşıyor onu anlamadım. Veya ben mi yanılıyorum
Büyük ihtimalleslmgr /rearmkomutundan ötürü bildirim moduna aldı. İnternette arattığımda süreli olarak Windows'un orijinal olarak etkinleştirildiği anlamına geldiği yazıyor. Bilgisayarınızda KMSpico adlı bir program görürseniz veya 30 gün sonra eğer KMS vb. yazı gelirse bilgisayarınız tehlikede. Şu rehberi uygulamanız gerekir.
Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...www.technopat.net
Hocam burada KMSCLIENT yazıyor.
Son düzenleme:
KMS dediğimiz şey KMS sunucularından bilgisayarları topluca etkinleştirmek demek. KMSpico adlı korsan bir yazılım var. Bu yazılım, sizi kendi KMS sunucularına bağlayıp Windows yazılımınızı etkinleştiriyor. Bu sunucular, birkaç yıl önce kapandı. Başka birisinin bu sunucuları alıp almadığını bilmiyorum ama alırsa büyük güvenlik açığı yaratır.Yani neden virüs bulaşıyor onu anlamadım. Veya ben mi yanılıyorum![]()
Bağlantısını bıraktığım rehberi uygulamanızı öneririm. Emin olmamakla beraber KMSpico ile etkinleştirme yapılmış olabilir.
Son düzenleme:
KMS dediğimiz şey KMS sunucularından bilgisayarları topluca etkinleştirmek demek. KMSpico adlı korsan bir yazılım var. Bu yazılım, sizi kendi KMS sunucularına bağlayıp Windows yazılımınızı etkinleştiriyor. Bu sunucular, birkaç yıl önce kapandı. Başka birisinin bu sunucuları alıp almadığını bilmiyorum ama alırsa büyük güvenlik açığı yaratır.
Bağlantısını bıraktığım rehberi uygulamanızı öneririm. Emin olmamakla beraber KMSpico ile etkinleştirme yapılmış olabilir.
Anladım hocam teşekkür ederim ancak nasıl bulaştıki bu KMS yani şu PowerShell'i çalıştırıp 30 gün uzatma yaptım sadece.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak durduk yere yeniden 'Windows'u etkinleştir' yazısı çıktı ne yapabilirim?
Anladım hocam teşekkür ederim ancak nasıl bulaştıki bu KMS yani şu PowerShell'i çalıştırıp 30 gün uzatma yaptım sadece.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak durduk yere yeniden 'Windows'u etkinleştir' yazısı çıktı ne yapabilirim?
Şunu yap GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. rahatla.
Amcanız KMSpico ile etkinleştirmiş olabilir.Anladım hocam teşekkür ederim ancak nasıl bulaştıki bu KMS yani şu PowerShell'i çalıştırıp 30 gün uzatma yaptım sadece.
Yok hocam key almıştı oda görmüştüm yani ama neden yazıyor KMSpico hala anlamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347