Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Belki de komut sonrası Microsoft KMS sunucusuna bağlanmışsınızdır.Yok hocam key almıştı oda görmüştüm yani ama neden yazıyor KMSpico hala anlamadım.
Belki de komut sonrası Microsoft KMS sunucusuna bağlanmışsınızdır.
Hocam bende bu sistemi aldığım günden beri hiç 30 günlük deneme sürümü olmadı, hep Windows'u Etkinleştir yazıyordu. Format attığımda da hiç deneme sürümü başlamadı. Bu dediğiniz kodu yazdım ve yeniden başlattım. Windows'u Etkinleştir yazısı gitti ancak yine 30 günlük bir deneme sürümü başlamadı. Hâlâ Windows etkin olarak gözükmüyor. Muhtemelen etkinleştir yazısı sonra tekrar gelecek. Başka bir yolu yok mu deneme sürümü başlatmanın?PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.
Deneme süresini KMS sunucusundan alıyor olabilir.Hocam iyide verdiği komut sadece deneme süresini uzatmıyor mu?