Bir önceki servis sürecinde de dikkatimi çekmişti. Şimdi hazır konusu varken buradan da paylaşayim.
ASUS'un servis takip sistemi tam bir facia. Bilgi yazısı korona zamanından kalma. Ayrıca servis işleminin aşamaları bir zaman çizelgesinde gösterilmiyor. Sadece mevcut aşama görülebiliyor. 1 ay önceki servisin detaylarını da göstermiyor. Sistemde, yapılan servise dair hiçbir bilgi rapor vs yok. Raporu sadece kağıt olarak veriyorlar ( ki ben nasıl olsa dijitalde vardır deyip kenara atmıştım umarım bulabilirim
)
Bilgisayar ellerine geçeli 1 günden fazla oldu. Kargo teslim etmiş. Ama sisteme işlenmemiş. Dükkanda kenarda birinin eline almasını bekliyor herhalde. Diğer markalardaki servis deneyimime dayanarak burada biraz daha kara düzen bir aks var gibi.
Eki Görüntüle 187605
Bu arada OLED ekranlı Zenbook serilerindeki ekran arızalarını ve kullanıcı yorumlarını araştırıyorum. Okuduklarımdan oldukça korkmaya başladım. 3-4 defa ekran değiştirenler var.
Yaklaşık 1 haftalık tamir sürecinden sonra cihazın onarımı tamamlanmış. Yapılan işlem ile ilgili bilgi yok. Yine ekranının değiştiğini tahmin ediyorum. Gelmesini bekleyeceğiz mecbur.
Eki Görüntüle 189782