demjr 76

Yetkin
Anlamadığım bir şekilde durduk yere kararıyor 2 saniye sonra geri geliyor.

PSU XPG Core Reactor II 1200W
R7 9800X3D
Zotac Gaming Solid SFF 5070 Ti

Oyunlarda bir sıkıntı yok ama arada gidip geliyor.

@Ayhan Dönmez hocam, sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk şüpheleneceğim şey ekran kartından ziyade kablo/port veya sürücü olurdu. Oyunda yük altında sorun çıkarmıyorsa PSU pek ihtimal gibi durmuyor. Başka DP/HDMI kablosu ve port dene, sonra DDU ile sürücüyü temiz kur. G-Sync/FreeSync açıksa bir süre kapatıp da test et. 2 saniyelik gidip gelme bana daha çok görüntü sinyali kopması gibi geldi.

İlk şüpheleneceğim şey ekran kartından ziyade kablo/port veya sürücü olurdu. Oyunda yük altında sorun çıkarmıyorsa PSU pek ihtimal gibi durmuyor. Başka DP/HDMI kablosu ve port dene, sonra DDU ile sürücüyü temiz kur. G-Sync/FreeSync açıksa bir süre kapatıp da test et. 2 saniyelik gidip gelme bana daha çok görüntü sinyali kopması gibi geldi.
Hocam, performans konusunda bir sorunum yok ama arada kopup geliyor.

Sende bu sorun zaten vardı... Arada bir tekrarlıyorsa kablo ve bağlantıları kontrol sağla...
Hocam, kontrolleri sağladım ama tekrar ediyor gibi.

Hocam, performans konusunda bir sorunum yok ama arada kopup geliyor.
O zaman performanstan ziyade görüntü sinyali tarafına bakmak lazım hocam. Önce farklı DP/HDMI kablosu ve port deneyin. Düzelmezse G-Sync/FreeSync kapatıp test edin, en son da DDU ile sürücüyü temiz kurun. Böyle 1-2 saniyelik gidip gelmeler genelde bu taraftan çıkıyor.

O zaman performanstan ziyade görüntü sinyali tarafına bakmak lazım hocam. Önce farklı DP/HDMI kablosu ve port deneyin. Düzelmezse G-Sync/FreeSync kapatıp test edin, en son da DDU ile sürücüyü temiz kurun. Böyle 1-2 saniyelik gidip gelmeler genelde bu taraftan çıkıyor.
Yarın format atacağım hocam, o zamanh buraya geri dönüş yaparım.

Sen çok OC, ince ayar seven bir arkadaşsın, belki onlarla alakalı olabilir. :hehehe:
Hocam, belki olabilir.