Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
Bunun doğru olduğunu bilemezsiniz.

İstediği kadar iyi olsun, istediği kadar fakir veya zengin olsun. Politikacıya güvenmem, bu mal varlığı da bana mavaldan ibaret.
Ben hiçbir siyasi partiye ya da siyasetçiye güvenmiyorum.

Zaten zengin bir aileden geliyor. Pek şaşırmadım.
Olur mu hocam? Şimdiden başladı AKP'liler söylenmeye; İstanbul'u yedi bitirdi, hırsız bu Ekrem. (!)
Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
Aynen öyle, güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. Fakat bazı AKP'liler başladı söylenmeye şimdiden kafaları basmadığı için. Hizmetlerini görürler mi hiç? Onlar için şimdiden Ekrem başkanımız hırsız.

Bunun doğru olduğunu bilemezsiniz.

Bilemem zaten. Linke bakmadım dememin sebebi, çalıp çırparak yapmadığını varsaydığım için değil. Kim olursa olsun bakmayacaktım zaten, mal varlıklarına bakmaktan daha önemli işlerim var.

"Sürece." diyerek bir koşul için söyledim onu. Belirttiğim koşulları eğer sağlıyorsa.

İfadeler: 995
İnsanları sömürüp çalıp almadıysa beni ilgilendirmiyor. Hak ederek kazanana bir şey demem.
Sizden beklediğim en güzel yorum bu cansınız teşekkür ederim böyle güzel yorum yaptığın için saygı değer arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…