Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediği kadar iyi olsun, istediği kadar fakir veya zengin olsun. Politikacıya güvenmem, bu mal varlığı da bana mavaldan ibaret.
Neyse ki borcu olduğunu yazmamış mal varlığında.
Bunun doğru olduğunu bilemezsiniz.Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
Ben hiçbir siyasi partiye ya da siyasetçiye güvenmiyorum.İstediği kadar iyi olsun, istediği kadar fakir veya zengin olsun. Politikacıya güvenmem, bu mal varlığı da bana mavaldan ibaret.
Olur mu hocam? Şimdiden başladı AKP'liler söylenmeye; İstanbul'u yedi bitirdi, hırsız bu Ekrem. (!)
Aynen öyle, güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. Fakat bazı AKP'liler başladı söylenmeye şimdiden kafaları basmadığı için. Hizmetlerini görürler mi hiç? Onlar için şimdiden Ekrem başkanımız hırsız.Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
- Makaleler
- 9
Bilemem zaten. Linke bakmadım dememin sebebi, çalıp çırparak yapmadığını varsaydığım için değil. Kim olursa olsun bakmayacaktım zaten, mal varlıklarına bakmaktan daha önemli işlerim var.
"Sürece." diyerek bir koşul için söyledim onu. Belirttiğim koşulları eğer sağlıyorsa.
Sizden beklediğim en güzel yorum bu cansınız teşekkür ederim böyle güzel yorum yaptığın için saygı değer arkadaşım.İnsanları sömürüp çalıp almadıysa beni ilgilendirmiyor. Hak ederek kazanana bir şey demem.