Ekrem İmamoğlu'nun inşaat şirketine el konuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 734
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etek altından bize de sopa gösteriyorlar ama kendi aleyhlerine işliyor bu davranışlar. Umarım karşılığını misliyle alırlar.

Elinizdekide bizim mesajı bu tapu, araba ruhsatı, şirketlerinizi bile alabiliriz akıllı olun uyarısı.

Üzülme kral elbet istediğiniz olur filmler de falan

Ne düşünüyorsunuz? Bu olayların sonu ne olur sizce?
Yıllardır Aileden ticaret inşaat ile uğraşan bir iş insanına koltuk sevdası yüzünden bu kadar iftira ve soruşturma yapmalarını ben bile bunlardan beklemiyordum ama başardılar bunu da yaptılar.

Bir şey düşünmüyorum. Siyasetten akıl sağlığınız için uzak durun. Şahsen ben öyle yapıyorum.
Siyaset var bir de geleceğin var evet iş sadece siyaset olsaydı kapat ilgilenme olurdu ama şu anda geleceğimiz tehlikede hocam ondan nasıl uzak duracağız ? bu şartlarda bu zihniyette nasıl bir gelecek kuracağız?

Siyaset var bir de geleceğin var evet iş sadece siyaset olsaydı kapat ilgilenme olurdu ama şu anda geleceğimiz tehlikede hocam ondan nasıl uzak duracağız ? bu şartlarda bu zihniyette nasıl bir gelecek kuracağız?
Kurmayacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…