Etek altından bize de sopa gösteriyorlar ama kendi aleyhlerine işliyor bu davranışlar. Umarım karşılığını misliyle alırlar.
Ne düşünüyorsunuz? Bu olayların sonu ne olur sizce?
Üzülme kral elbet istediğiniz olur filmler de falanArkadaşlar "bu halktan bir şeycik olmaz" diyebilirsiniz. Ama Gezi Parkında halk nasıl sokağa döküldü zannediyorsunuz? Dönemin çoğu kuruluşu, örgütü, gazetecisi, avukatı destek çıktı. Bunlardan sonra patladı gezi parkı. Günümüzde 3-5 örgüt dışında kimse destek çıkmıyor. Sol örgütlerin çoğu polisin karşısına çıkmaya bile korkuyor. Neredeyse kimsenin desteği olmamasına rağmen çoğu ilde-ilçede halk sokağa döküldü buna ben dahil. Bulunduğum ilçede çok sokağa çıkan olmadı ama yine bir destek çıktık. Yaşlısı, genci herkes orada. Çarşı mesela, gezi parkında baya aktifti ama ondan sonra tüm herkes gezi parkından elini çekince yalnız kaldılar ve %60'a yakın kapasitelerini kaybettiler şu anda bile zor bela ayaktalar. Yani önemli olan siyasi ve örgütlerin desteği tamamen. Sadece çevremde 5-6 kişi var arkalarında onları destekleyecek bir güç olmadığı için sokağa çıkamayan. Polis gelince hemen topukluyorlar.
Siz baya komiksiniz. AB ile ilişkileri mükemmel olan, tutukluluğuna hiçbir sebep ve dayanak gösterilmeyen, hukuksuzca içeri alınan birisine AİHM sessiz falan kalacak zannediyorsunuz galiba? AİHM olmasa bile halk sessiz kalmaz. Siz böyle gülmeye devam edin. Siz kafanızda çoktan bitirmişsiniz zaten, ne diyeyim?
Ne düşünüyorsunuz? Bu olayların sonu ne olur sizce?
Siyaset var bir de geleceğin var evet iş sadece siyaset olsaydı kapat ilgilenme olurdu ama şu anda geleceğimiz tehlikede hocam ondan nasıl uzak duracağız ? bu şartlarda bu zihniyette nasıl bir gelecek kuracağız?Bir şey düşünmüyorum. Siyasetten akıl sağlığınız için uzak durun. Şahsen ben öyle yapıyorum.
Kurmayacaksın.Siyaset var bir de geleceğin var evet iş sadece siyaset olsaydı kapat ilgilenme olurdu ama şu anda geleceğimiz tehlikede hocam ondan nasıl uzak duracağız ? bu şartlarda bu zihniyette nasıl bir gelecek kuracağız?
Kolay pes ediyorsan geçmiş olsun. Umut daima vardır.