El konsolları gereksiz mi?

El bilgisayarlarinin para israfi oldugunu dusunuyorum. Fakat el konsollari oyle degil. Switch, 3DS, PS Vita gibi konsollar gereksiz degil.
Hocam, aslında hepsi aynı amaca hizmet ediyor. Genel olarak elde oyun oynanan aygıtlara karşı olsanız anlardım ama spesifik olarak sadece el bilgisayarına neden karşısınız?

PSP bile sarar bu arada.
Bu saatten sonra PSP ile uğraşılmaz hocam ya, tamiri dert, oyunu dert, bir de çok eski cihaz yani.

Ally'ın tek sıkıntısı ısınması, bana göre başka eksisi yok.

Ally'ın tek sıkıntısı ısınması, bana göre başka eksisi yok.
Simon hocam için tahmin edebiliyorum, boyutu büyük. Enerji tüketimi yüksek buna bağlı olarak ısınıyorlar ve bayağı ağırlar. Bir de pahalılar.
Bu ısınma ne kadarlık bir ısınma? 1 saat oynarsam elde tutulmayacak kadar ısınır mı mesela?

Ağırlık evet, o da beni düşündüren şeylerden. Bende Switch Lite var, bir keresinde Switch V1 deneme şansım oldu ve o çok ağır gelmişti.

Pahalılık için yapacak bir şey yok, sonuçta AAA oyunları açan bir cihaz alıyoruz ve maalesef bizim ülkede bu tarz eğlence ürünleri lüks denecek kadar pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…