Hocam uçak olur otobüs olur araba olur uzun yolda her türlü sarar. Şehir dışına koskoca bilgisayarı çıkarmak yerine bunu çıkarırsın daha rahat olur.Uçağa bindiğimizi düşünmen ne kadar hoş hocam. (Hiç binmedim)
Detaylar
Kim cevapladı?PSP bile sarar bu arada.Hocam uçak olur otobüs olur araba olur uzun yolda her türlü sarar. Şehir dışına koskoca bilgisayarı çıkarmak yerine bunu çıkarırsın daha rahat olur.
- Makaleler
- 23
El bilgisayarlarinin para israfi oldugunu dusunuyorum. Fakat el konsollari oyle degil. Switch, 3DS, PS Vita gibi konsollar gereksiz degil.
i5 7500F
Becerikli
Hocam, aslında hepsi aynı amaca hizmet ediyor. Genel olarak elde oyun oynanan aygıtlara karşı olsanız anlardım ama spesifik olarak sadece el bilgisayarına neden karşısınız?El bilgisayarlarinin para israfi oldugunu dusunuyorum. Fakat el konsollari oyle degil. Switch, 3DS, PS Vita gibi konsollar gereksiz degil.
Bu saatten sonra PSP ile uğraşılmaz hocam ya, tamiri dert, oyunu dert, bir de çok eski cihaz yani.
Hocam, aslında hepsi aynı amaca hizmet ediyor. Genel olarak elde oyun oynanan aygıtlara karşı olsanız anlardım ama spesifik olarak sadece el bilgisayarına neden karşısınız?
Bu saatten sonra PSP ile uğraşılmaz hocam ya, tamiri dert, oyunu dert, bir de çok eski cihaz yani.
Ally'ın tek sıkıntısı ısınması, bana göre başka eksisi yok.
Simon hocam için tahmin edebiliyorum, boyutu büyük. Enerji tüketimi yüksek buna bağlı olarak ısınıyorlar ve bayağı ağırlar. Bir de pahalılar.spesifik olarak sadece el bilgisayarına neden karşısınız?
i5 7500F
Becerikli
Ally'ın tek sıkıntısı ısınması, bana göre başka eksisi yok.
Bu ısınma ne kadarlık bir ısınma? 1 saat oynarsam elde tutulmayacak kadar ısınır mı mesela?Simon hocam için tahmin edebiliyorum, boyutu büyük. Enerji tüketimi yüksek buna bağlı olarak ısınıyorlar ve bayağı ağırlar. Bir de pahalılar.
Ağırlık evet, o da beni düşündüren şeylerden. Bende Switch Lite var, bir keresinde Switch V1 deneme şansım oldu ve o çok ağır gelmişti.
Pahalılık için yapacak bir şey yok, sonuçta AAA oyunları açan bir cihaz alıyoruz ve maalesef bizim ülkede bu tarz eğlence ürünleri lüks denecek kadar pahalı.
Steam Deck'i denememişsiniz sizBende Switch Lite var, bir keresinde Switch V1 deneme şansım oldu ve o çok ağır gelmişti.
Switch V1 300 gram iken Steam Deck 700 gram.
88 dereceye kadar ulaşıyor alet.
i5 7500F
Becerikli
Elimde termal bomba tutmak nasıl bir his olur acaba?