Çıplak elle 50 derecelik şeye de dokunamazsın, 60-70'den bahsetmiyorum bile. Benzetmene bayıldım, kasa ile el konsolunu kıyaslıyorsun, bravo.

Saçma cevabına saçma bir örnekle karşılık veriyorum ironiden anlamıyorsan kusura bakma ama senin suçun. 50 derece falan olduğu yok dediğin 45-50 dereceleri anca ekran kısmında görebilirsin oraya da temas etmiyorsun zaten kol kısmına zaten anakart bile yakın değil bari soğutma borularının yollarını açıp bakıp konuşsan keşke onu geçtim 2023 kullanan biriyim ve cihazı koronadan kalma zımbırtılarla da ölçmüştüm.
Cihazı tuttuğun bölgeler genelde 30-35 derece arası çalışır ayrıca bahsettiğimiz cihaz X86 bir cihaz yani ısınsa bile gayet doğal zaten bunu bilerek alman gerekiyor cihaz ısınıyor ama termal tasarımı o ısıya göre tasarlanmış bu yüzden 2023 kasaya revizyon olarak X modelinde (Xbox olan değil) soğutma sistemi değiştirildi.

1781808406738.webp

Saçma cevabına saçma bir örnekle karşılık veriyorum ironiden anlamıyorsan kusura bakma ama senin suçun. 50 derece falan olduğu yok dediğin 45-50 dereceleri anca ekran kısmında görebilirsin oraya da temas etmiyorsun zaten kol kısmına zaten anakart bile yakın değil bari soğutma borularının yollarını açıp bakıp konuşsan keşke onu geçtim 2023 kullanan biriyim ve cihazı koronadan kalma zımbırtılarla da ölçmüştüm.
Cihazı tuttuğun bölgeler genelde 30-35 derece arası çalışır ayrıca bahsettiğimiz cihaz X86 bir cihaz yani ısınsa bile gayet doğal zaten bunu bilerek alman gerekiyor cihaz ısınıyor ama termal tasarımı o ısıya göre tasarlanmış bu yüzden 2023 kasaya revizyon olarak X modelinde (Xbox olan değil) soğutma sistemi değiştirildi.

Eki Görüntüle 258450
Kullanan birisi olarak sence gerekli mi?

Kullanan birisi olarak sence gerekli mi?

Bence açık açık söyleyeyim gereksiz he bana göre gereksiz neden çünkü benim el konsollarına takıntım var ve halihazırda ev küçük el konsolları ile dolu ve şarj konusunda bu cihazlar en azından 2023 modeli olarak beni hiç tatmin etmedi ve taşımak çok uğraştırıcı. Bir ara çantanın içinde çanta olarak taşıyordum hani. Ben kendi cihazımı masaüstü sistemle takasladım. Eski sistemimi de satıp Anbernic'den bir el konsolu aldım.

Anca şu zaman mantıklı AAA oyunlar oynamak istersen fakat R1 Extreme bile hatırladığım kadarıyla GTX 1650 gücüne falan anca denk geliyor. Ben olsam tekrar almam. Zaten bu cihazların ARM versiyonlarını bekliyorum Switch 2 belki kırılırsa alabilirim.

Tegra X1 gibi kıytırık bir cihaz bile handheld modunda 60 dereceleri görebiliyor ayrıca işlemciye çıplak elle dokunmuyorsunuz.

İşlemciye çıplak elle dokunamama örneğine örnek verdim, neden işlemciye çıplak elle dokunma gibi bir amacım olsun? Ondan bahsettiğimi gördün mü? İşlemcisinin aşırı sıcak çalıştığından bahsediyorum. Herhangi bir çipi örnek gösterip işte bu 60 derecede çalışıyor, buna çıplak elle dokunamazsın deyip benim verdiğim "50 derecelik şeye de dokunamazsın" örneğine verdiğin "50 derece falan olduğu yok" bu kıytırık cevabı ayakta alkışlıyorum.

Switch2'im var çok memnunum, bana gereksiz gibi gelmiyor. Sizin senaryonuzda bence Windows veya Linux el konsoluna pek de gerek yok gibi. Switch Lite'ı belki 2'ye upgrade edebilirsiniz. Farklı bir seçenek olur. Pc, Ps oyunlarını güncel oynayabiliyorsunuz zaten. Switch2'ye de bir çok oyun geldi ve eski oyunlar 60fps ve çözünürlük güncellemeleri aldı.

Zaten AMD tabanlı işlemciye sahip bazzite kursan birebir SteamOS deneyimi yaşarsın. Zaten AMD desteklediği için native sayılır.
Birebir yaşamazsın işte. Asus windowsta en ucuz çalışan dandik wirelles, ses, bluetooth çipini koyuyor içine. Her şeyin driver'ı ASUS tarafından Windows'a özel yazıldığı için ve kapalı kaynak olduğu için Linux driverları windows driverı kadar iyi olmuyor, tatilik etme ve arkadan dolaşma oluyor. Topluluk adam edebilirse etmiştir, yoksa adam da olmuyor zaten.

Gyro falan konuşmuyorum bile. Native Linux'aü dünya üzerindeki çoğu bilgisayar zaten destekliyor, olay işlemci değil firmware. Bir sürü özel olmayan driver kullanacak, bu da verimliliği aşağıya düşürecek.

İkinci el Steam Deck alın.
Birebir yaşamazsın işte. ASUS Windows'ta en ucuz çalışan dandik Wireless, ses, Bluetooth çipini koyuyor içine. Her şeyin Driver'ı ASUS tarafından Windows'a özel yazıldığı için ve kapalı kaynak olduğu için Linux driverları Windows driverı kadar iyi olmuyor, tatilik etme ve arkadan dolaşma oluyor. Topluluk adam edebilirse etmiştir, yoksa adam da olmuyor zaten.

Gyro falan konuşmuyorum bile. Native Linux'aü dünya üzerindeki çoğu bilgisayar zaten destekliyor, olay işlemci değil Firmware. Bir sürü özel olmayan driver kullanacak, bu da verimliliği aşağıya düşürecek.

Gyro zaten Windows'ta da sorunlu kafayı yemiştim Last of Us'da kullanacağım diye :D

Gyro zaten Windows'ta da sorunlu kafayı yemiştim Last of Us'da kullanacağım diye :D
İşte bundan bahsediyorum, Steam OS'ta ve Steam Deck'te çalışan bir şey gram problem çıkarmadan çalışıyor. Üstelik framepacing ve verimlilik üst seviye. Windows'tan çok daha sorunsuz şaka gibi ama malesef. Microsoft'un beceriksizliği.

İşlemciye çıplak elle dokunamama örneğine örnek verdim, neden işlemciye çıplak elle dokunma gibi bir amacım olsun? Ondan bahsettiğimi gördün mü? İşlemcisinin aşırı sıcak çalıştığından bahsediyorum. Herhangi bir çipi örnek gösterip işte bu 60 derecede çalışıyor, buna çıplak elle dokunamazsın deyip benim verdiğim "50 derecelik şeye de dokunamazsın" örneğine verdiğin "50 derece falan olduğu yok" bu kıytırık cevabı ayakta alkışlıyorum.

75 derece diyorsun sen 75'i hissediyor musun güzel kardeşim hissetmediğin şeyden cihazı yargılıyorsun ben ona takılıyorum evet sorunları olan bir cihaz ama abarttığın gibi yok yanıyor yok ediyor bir cihaz değil.

75 derece diyorsun sen 75'i hissediyor musun güzel kardeşim hissetmediğin şeyden cihazı yargılıyorsun ben ona takılıyorum evet sorunları olan bir cihaz ama abarttığın gibi yok yanıyor yok ediyor bir cihaz değil.
Z1 Extreme'leri bilmiyorum ama Steam Deck're grip kısımları işlemcı / batarya kaynakl ısınmıyor. Şarj olurken ekran tarafı ısınıyor dediğin gibi, Switch Lite'ımla sıcaklık konforu olarak uçurum fark yok. Şarj olurken iyi ısınıyor ama.