Bütçe
1500-2000

Yakar

Uzman
Herkese merhaba. Ben 1500-2000 TL bandında hatta mümkünse daha ucuza fare bakıyorum ama ciddi bir el terleme sorunum var. Delikli farelerin terimden dolayı bozulacağını düşünüyorum. Bu konuda kafama takılan 2 soru var:
1- Kablosuz fare alırsam 2.4 GHz ile bağlantıda 2.4 GHz olarak kullandığım internetimden kaynaklı bağlantı sorunu yaşar mıyım? (Bluetooth ve Wi-Fi aynı anda açık olunca telefonumda bağlantı sorunları oluşuyordu.)
2- Delikli fareler su geçirir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Not: Ağırlıklı FPS oyun oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Ben 1500-2000 TL bandında hatta mümkünse daha ucuza fare bakıyorum ama ciddi bir el terleme sorunum var. Delikli farelerin terimden dolayı bozulacağını düşünüyorum. Bu konuda kafama takılan 2 soru var:
1- kablosuz fare alırsam 2.4 GHz ile bağlantıda 2.4 GHz olarak kullandığım internetimden kaynaklı bağlantı sorunu yaşar mıyım? (Bluetooth ve Wi-Fi aynı anda açık olunca telefonumda bağlantı sorunları oluşuyordu.)
2- delikli fareler su geçirir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Hocam ter elinizden farenin içine damlayacak kadar mı?

1- Kablosuz fare alırsam 2.4 GHz ile bağlantıda 2.4 GHz olarak kullandığım internetimden kaynaklı bağlantı sorunu yaşar mıyım? (Bluetooth ve Wi-Fi aynı anda açık olunca telefonumda bağlantı sorunları oluşuyordu.)
2- Delikli fareler su geçirir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Bluetooth ile Wi-Fi farklı şeyler sorun olmaz. Bence delikli ama sudan etkilenmeyen alın. Tabii fiyatları biraz tuzlu olacaktır.

Öneri.

Hatta evet mat siyah sisteme de yakışır siyahsa.

Sıvı temasını bulamadım ama delikler bol olduğu için terleme daha az olur diye önerdim daha detaylı bakarım.

Buldum asus tuf su geçirmezlik sertifikalı.

Hatta evet mat siyah sisteme de yakışır siyahsa.

Sıvı temasını bulamadım ama delikler bol olduğu için terleme daha az olur diye önerdim daha detaylı bakarım.

Buldum asus tuf su geçirmezlik sertifikalı.
Delikli farelerin içinde ekstra koruma katmani olur. Deliklerden su, ter vb. akmasın, damlamasin, devre kartına zarar vermesin diye.