Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Böyle konuştukça ülkede asla barış ortamı sağlanmaz. İki tarafta birbirine hakaret edip durur.Atatürk'e heykel diyenler heykelin etrafında 7 kez dönüyor.![]()
Hiçbir vasfı olmayan insanların kurucu önderimizin heykeline bile saldırması ne kadar da ironik değil mi?
- Makaleler
- 1
- Makaleler
- 10
Olabilir, hastalık herkeste farklı seyreder. Eğer öyle ise normal karşılıyorum aksi durumda zaten her hafta çıkan bir haber. Adamı mezarda bile rahat bırakmıyorlar.Ben şizofren olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Şahsen şizofren tanıdığım vardı, o bile bunu yapmaz. Adam mezarda bile savaşmaya devam ediyor. Bitmiyor bu ülkenin hainleri. İşte bunlar İzmir'de denize dökülenlerin tohumları.
Atatürk'e saygisi olmayani bizden saymam. Ben de söyledikleri söylemlerini geri iade ediyorum...@1538 Sadece bravo atmakla olmaz. Ülkemiz zaten her konuda ayrılmış, Türk Türk'e düşman oluyor. Bölüşürsek tok oluruz bölünürsek yok oluruz. Bizim bizden başka dostumuz yok.
- Makaleler
- 1
Tabii ki Atamız bizim için kıymetli.Atatürk'e saygisi olmayan bizden değil. Ben de söyledikleri söylemlerini geri iade ediyorum...
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Local LLM için 3 tane RTX 5080 ve RTX 5060 Ti 8 GB vs 1 tane RTX 5090
- Testo Unit
-
-