Detaylar
Kim cevapladı?Kırılmış bir oyun %100 güvenli olamaz. Repack sürümler indirmediğin sürece daha güvende olabileceğini söyleyebilirim ama.
nastuec
Uzman
Kırılmış bir oyun %100 güvenli olamaz. Repack sürümler indirmediğin sürece daha güvende olabileceğini söyleyebilirim ama.
Hocam peki yüzde kaç ihtimal güvenli dodi ya da FitGirl?
Sadece teknik destek veriyoruz. Site adı vermiyoruz. Konuyu onaylayan sizsiniz sanırım @Recep Baltaş, bu kural geçerli değil mi? Neden onaylandı acaba?Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
- Kullanıcının ilk konusu.
- Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
- Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
- Oyunun fiyatı 800 TL veya $35 üstündeyse destek verilebilir.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Konu ile biraz alakasız olabilir belki ama ben elimde olmayan oyunları bir site var sürekli oradan indiriyorum. Hangi repack'miş hiç bakmıyorum. Şimdiye kadar bilgisayarda bir yavaşlama ya da güvenlik açığı ile karşılaşmadım.
nastuec
Uzman
Sadece teknik destek veriyoruz. Site adı vermiyoruz. Konuyu onaylayan sizsiniz sanırım @Recep Baltaş, bu kural geçerli değil mi? Neden onaylandı acaba?
Oyunun fiyatı 800 TL veya $35 üstündeyse destek verilebilir. Yazıyor gördüyseniz.
Mesaj niye silindi ya
Keşke siz de görseniz, ah ah...
Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
- Kullanıcının ilk konusu.
- Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
- Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
- Oyunun fiyatı 800 TL veya $35 üstündeyse destek verilebilir.
Link verilemez. Release adı verilebilir.Sadece teknik destek veriyoruz. Site adı vermiyoruz. Konuyu onaylayan sizsiniz sanırım @Recep Baltaş, bu kural geçerli değil mi? Neden onaylandı acaba?
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-