Detaylar
Kim cevapladı?En son Mirror's Edge Catalyst hariç hiç bir oyununa dokunmadım yıllardır. Serinin devamı gelirse ona bir göz atarım. Onun dışında benim için EA ölü bir şirket.
EA'in hiç bir yeni proje üzerinde çalışmasına bile gerek yok aslında. Neden mi?
Sırf spor oyunları olan; FIFA, NBA Live, Madden NFL, NHL, UFC, PGA Tour oyunları üzerinde gitse, yıllık lisans revizyonu yaparak aynı oyunların makyajlı haliyle senelerce parasına para katmaya devam edebilir, ki öyle de yapıyor zaten. Avrupa'da FIFA, Amerika'da NBA, NFL, NHL, UFC, PGA ile parayı kırmaya devam ediyor, edecektir de.
Eski Need for Speed'lerden bahsetmiyorum bile, o konuya hiç girmeyeyim. (Yaratıcılığını ve özgünlüğünü özlüyoruz.)
EA'in hiç bir yeni proje üzerinde çalışmasına bile gerek yok aslında. Neden mi?
Sırf spor oyunları olan; FIFA, NBA Live, Madden NFL, NHL, UFC, PGA Tour oyunları üzerinde gitse, yıllık lisans revizyonu yaparak aynı oyunların makyajlı haliyle senelerce parasına para katmaya devam edebilir, ki öyle de yapıyor zaten. Avrupa'da FIFA, Amerika'da NBA, NFL, NHL, UFC, PGA ile parayı kırmaya devam ediyor, edecektir de.
Eski Need for Speed'lerden bahsetmiyorum bile, o konuya hiç girmeyeyim. (Yaratıcılığını ve özgünlüğünü özlüyoruz.)
1995'ten sonra çıkmış bütün oyunlarını oynadım bu markanın. Oyunları genel olarak eğlenceli. Son çıkan oyunları rezalet olsa da yine idare eder. Spor oyunları bence diğer markalara göre en iyisi. Sevdiğim bir firma ama son çıkan oyunları iyi değil.
EA Sports, it is in the game!
EA Sports, it is in the game!
BF, NFS ve Battlefront gibi kült serileri çöp etti. En ufak şeye bile DLC adı altında soyguna gitti. Sadece SIMS için çıkan "Gotik DLC" iyiydi.
DarthGorsoy
Bilgin
BF serisini harcadı. Sims oynamak için 940 tane ek paket almalısınız. Başka da güzel oyunları yok 
EA hakkında dediklerinize katılıyorum ama sorunun asıl kaynakları arasında CEO'ları (bkz: Unity faciası), popüler kültür saçmalıkları ve oyuncuların tek düze hale gelen oyunları yeniymiş gibi almasını ekleyebilirsiniz. Bu şirkete ve diğer şirketlere bu konuda ya da konularda yeterince tepki gösterilmemesini de ekleyebilirsiniz.
Sadece EA paragöz olsa iyi... Peki Activision ne olacak ya da Blizzard'ı sömürüp neredeyse batacak noktaya getirmesine ne dersiniz?
Şunu asla unutmayın bir şirketi çalışanları değil başında ki CEO'lar mahveder. EA ve Activision-Blizzard bunun en büyük örnekleri. Unity'i dibe götüren CEO'da, EA'nın eski CEO'sudur.
Ve en kötü örneklerden birisi de Overwatch 2 adındaki saçmalığın daniskası ile oyunun ve Blizzard'ın ne hale geldiğini gördük.
Unutmayın, geliştiriciler şirketleri büyütür, CEO'lar aptalca kararları ile şirketleri dibe sürükler.
Sadece EA paragöz olsa iyi... Peki Activision ne olacak ya da Blizzard'ı sömürüp neredeyse batacak noktaya getirmesine ne dersiniz?
Şunu asla unutmayın bir şirketi çalışanları değil başında ki CEO'lar mahveder. EA ve Activision-Blizzard bunun en büyük örnekleri. Unity'i dibe götüren CEO'da, EA'nın eski CEO'sudur.
Ve en kötü örneklerden birisi de Overwatch 2 adındaki saçmalığın daniskası ile oyunun ve Blizzard'ın ne hale geldiğini gördük.
Unutmayın, geliştiriciler şirketleri büyütür, CEO'lar aptalca kararları ile şirketleri dibe sürükler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı