Detaylar
Kim cevapladı?Aynı bölümdeyiz, Şimdi 9. Sınıf'ta 1. dönem elektrik, 2. dönem'de elektronik göreceksin binevi bölüm tanıtımı senesi. 10. Sınıf'a geçerken dal seçeceksin, Elektronik seçersen lazım olur, Elektrik seçersen lazım olmaz.Bu sene LGS'de çok kötü bir sonuç elde ederek gittiğim meslek lisesinde Elektrik-Elektronik bölümünü seçtim, bu bölüm için laptop/bilgisayara ihtiyacım olur mu?
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Peki hocam hangi bölüm daha iyi olur sizce, benim anladığım Elektrik bölümünde inşaata gidip Elektrik kablosu falan mı döşüyoruz?Aynı bölümdeyiz, Şimdi 9. Sınıf'ta 1. dönem elektrik, 2. dönem'de elektronik göreceksin binevi bölüm tanıtımı senesi. 10. Sınıf'a geçerken dal seçeceksin, Elektronik seçersen lazım olur, Elektrik seçersen lazım olmaz.
Aynen öyle Elektrikçi oluyorsun mezun olduğunda dükkan açma belgen oluyor evlere gidip elektrik işleriyle uğraşabilirsin, elektrik şirketlerinde çalışabilirsin. Elektronik tarafı biraz daha zor, fakat parası daha fazla. Ben kendi okulumda pek zorlanmadım öğretmenler canayakındı. Tamamen sana bağlı ne istersen onu seç.Peki hocam hangi bölüm daha iyi olur sizce, benim anladığım Elektrik bölümünde inşaata gidip Elektrik kablosu falan mı döşüyoruz?![]()
Daha dal seçimine 1 yılın var. Zaten 9. sınıfta hem elektrik hem de elektronik göreceksin, yıl sonunda hangisini seviyorsan onu seçersin.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-