Furkan9600
Uzman
Bu tür mini arabalar şehir içinde sağa sola gitmek için üretiliyorlar. Normal bir arabanın yerini doldurmazlar kesinlikle.
Şehir içi lazım şehir dışı değil.
Bu tür mini arabalar şehir içinde sağa sola gitmek için üretiliyorlar. Normal bir arabanın yerini doldurmazlar kesinlikle.
Hacmi işinizi görecekse Citroen Ami öneririm.
Sarkıtan çok gördüm. Zaten minnacık bataryası var. En kötü hızlı şarj istasyonuna gider kahve içene kadar şarj olur.Sığarım bile ve sıkıntı şu ben 2. katta oturuyorum kablo nasıl sarkıtacağım.
Sarkıtan çok gördüm. Zaten minnacık bataryası var. En kötü hızlı şarj istasyonuna gider kahve içene kadar şarj olur.
Sığarım bile ve sıkıntı şu ben 2. katta oturuyorum kablo nasıl sarkıtacağım.
@Yk1967 Joyce One diye üstü açık elektrikli araba var o nasıl şehirler arası gidilir mi?
Citroen Ami'nin top speedi 45 Km/h yazılımla 80 km/h oluyor limitör kalkıyor.@Yk1967 Joyce One diye üstü açık elektrikli araba var o nasıl şehirler arası gidilir mi?
O arabayı alıcağınız paraya Citroën AMI alırsınız hem menzili düşük hem kliması yok hem üstü açık o rüzgar sizi mahveder felç eder diyeceğim ki 25 km/h top Speed'i var o hızla bırakın şehir dışı şehir içi bile gezemezsiniz.