Merhaba, fotoğraftaki gibi iki tane seçmeli ders var, ikisinden birini seçmem lazım fakat karar veremedim. Sizce aşağıdaki iki dersten hangisini seçmek benim için daha iyi olur?
Merhaba, fotoğraftaki gibi iki tane seçmeli ders var, ikisinden birini seçmem lazım fakat karar veremedim. Sizce aşağıdaki iki dersten hangisini seçmek benim için daha iyi olur?
Eki Görüntüle 22692
Bir arkadaşım Arduino'yu kendi başıma da öğrenebileceğimi söyledi ve bu bana çok mantıklı geldi. Sensörler ile alakalı hiç bilgim yok, kendi başıma öğrenebilir miyim emin değilim. Bölümü bir şeyler kapabileceğim en iyi şekilde bitirmek istiyorum.Arduino dersi daha iyi olabilir ancak sensörleri hiç görmediyseniz diğer ders de işinize iyi gelecektir.
Bir arkadaşım Arduino'yu kendi başıma da öğrenebileceğimi söyledi ve bu bana çok mantıklı geldi. Sensörler ile alakalı hiç bilgim yok, kendi başıma öğrenebilir miyim emin değilim. Bölümü bir şeyler kapabileceğim en iyi şekilde bitirmek istiyorum.
Ayrıca doğum gününüz kutlu olsun.![]()
Sensörler dersini verecek olan hoca kötü ders anlatıyor. Arduino ile şansımı deneyeceğim artık.Zaten Arduino ile ilgilenince otomatik olarak sensörleride öğreniyorsunuz.
Ardunio'daki sensorler ile o derste anlatilanlar tam olarak ayni degil, daha cok endustriyel sensorler isleniyor.Zaten Arduino ile ilgilenince otomatik olarak sensörleri de öğreniyorsunuz.