Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Brave tarayıcı az kaynak kullanıyor. Burada çok kez paylaşıldığını gördüm. Belki deneyebilirsin. Ama bu az RAM kullanma fetişini anlamıyorum. RAM varsa bırak, kullansın bilgisayar. Low-end bir sisteme sahipsen bu dediğim geçerli değil elbette.
Şuan da kullandığın Brave.
emre259
Uzman
Ne zaman yeni bilgisayar alsam veya sıfırlasam açılınca ilk yaptıgım şey Chrome indirmek. Tarayıcı bağımlılığı deniyor sanırım buna, başka bir şey kullanmak istemiyorum.
Brave veya bilimum benzer tarayıcılarda zaten kaynak tüketim ayarları var, sınırlarsın olur biter.
Son düzenleyen: Moderatör:
Brave öneririm, ki zaten kullanıyorsunuz.
Project Ghydra
Çalışkan
Thorium tabii ki, Brave'i kat kat basar. Şimdi diyeceksin sen niye Brave kullanıyon, ben sıkılıyorum çok araştıran biriyim her ay tararayıcımı değişiyorum ama dediğim gibi kesinlikle Thorium ayrıca AVX2 destekliyor tarayıcı da çalışırken CPU ile tam kapasite çalışırsın bayağı hızlı.
Bazı arkadaşlar ben gibileri yani, Thorium'a AVX512+ kendim derlemiştim içinde oyun oynanabilseydi GTAVI'i bile oynanılırdı biraz abartmış olabilirim ama tarayıcı uçuyordu yani. Anlatırken canım çekti. Thorium'a geçme zamanı geldi.
Google sistemlerden arınmış gayet hızlı ama içinde hiçbir şey olmasın en baştan ben düzelteyim diyorsan da Chromium ekstra olarak sistem ayarlarında arka planda çalışmaya izin ver seçeneği var onu da kapat.
Bu kişiden kişiye değişir ama benim tavsiyem THORİUM.
Bazı arkadaşlar ben gibileri yani, Thorium'a AVX512+ kendim derlemiştim içinde oyun oynanabilseydi GTAVI'i bile oynanılırdı biraz abartmış olabilirim ama tarayıcı uçuyordu yani. Anlatırken canım çekti. Thorium'a geçme zamanı geldi.
Google sistemlerden arınmış gayet hızlı ama içinde hiçbir şey olmasın en baştan ben düzelteyim diyorsan da Chromium ekstra olarak sistem ayarlarında arka planda çalışmaya izin ver seçeneği var onu da kapat.
Son düzenleme:
Thorium tek kişinin bakımını üstlendiği aylarca güncelleme almayan bir tarayıcı. Lütfen önermeyin başka insanlara.Thorium tabii ki, Brave'i kat kat basar. Şimdi diyeceksin sen niye Brave kullanıyon, ben sıkılıyorum çok araştıran biriyim her ay tararayıcımı değişiyorum ama dediğim gibi kesinlikle Thorium ayrıca AVX2 destekliyor tarayıcı da çalışırken CPU ile tam kapasite çalışırsın bayağı hızlı.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-