Böyle konuları ben göremedim, hem etkileşim olsun. Hem de duyulmamış oyunları yazalım istedim. Benim yazdığıma benzer şekilde yazarsanız çok memnun olurum. Daha iyi bir konuya dönüşür bu şekilde.

Benim NFS: MW oyunu.

Çocukken oyuna ilk girdiğimde BMW M3 GTR arabasına aşık olmuştum, oyunu oynadığım yaşlar 9-10. 2-3 yarışın ardından arabam elimden alındı ve birden beni araba satın alma ekranına attı. 9-10 yaşındaki bir çocuk nefreti nasıl yorumlayabilirse benim Razor'a karşı düşüncem de o şekildeydi. Tabii küçük olduğum için oyunu bitirip arabayı alamamıştım. Oynadığım zamanlarda araba tamamen gitti sanıyordum. Bundan yıllar sonra oyunu bitirdiğimde arabayı geri aldığımızı gördüğümde çok sevinmiştim. Hala arada bir Redux modlarına girer, çocukken en nefret ettiğim adam olan Razor'u tahtından ederim.

Hocam The Walking Dead season 1 finali içimi burkmuştu.

Böyle konuları ben göremedim, hem etkileşim olsun. Hem de duyulmamış oyunları yazalım istedim. Benim yazdığıma benzer şekilde yazarsanız çok memnun olurum. Daha iyi bir konuya dönüşür bu şekilde.

Benim NFS: MW oyunu.

Çocukken oyuna ilk girdiğimde BMW M3 GTR arabasına aşık olmuştum, oyunu oynadığım yaşlar 9-10. 2-3 yarışın ardından arabam elimden alındı ve birden beni araba satın alma ekranına attı. 9-10 yaşındaki bir çocuk nefreti nasıl yorumlayabilirse benim Razor'a karşı düşüncem de o şekildeydi. Tabii küçük olduğum için oyunu bitirip arabayı alamamıştım. Oynadığım zamanlarda araba tamamen gitti sanıyordum. Bundan yıllar sonra oyunu bitirdiğimde arabayı geri aldığımızı gördüğümde çok sevinmiştim. Hala arada bir Redux modlarına girer, çocukken en nefret ettiğim adam olan Razor'u tahtından ederim.

Dead Space'in lore/hikayesi. Oyunu oynayanların %90'ı büyük ihtimalle hikayeyi bilmeden rastgele oynuyor.

Metro Exodus. Sıradan bir zombili fps oyunu sanmıştım. Farklı birden fazla sonu vardı bana da kötü son gelmişti. Orada bayağı üzülüp etkisinde kalmıştım. <3 Artyomka. Daha sonra da gidip üçleme kitabını aldım Metro'nun.
IMG_20250522_181217.webp

Metro Exodus. Sıradan bir zombili FPS oyunu sanmıştım. Farklı birden fazla sonu vardı bana da kötü son gelmişti. Orada bayağı üzülüp etkisinde kalmıştım. <3 artyomka. Daha sonra da gidip üçleme kitabını aldım Metro'nun.

Ben de oynamayı düşünüyorum, ancak Metro 2033 çok eski geliyor grafikleri.

Beni hiçbir şey RDR 2 finali kadar etkilemedi. Ciddi söylüyorum aylar sürdü etkisinden çıkmam. Normalde böyle şeylerden çok tribe girmem fakat RDR 2 finali fena koymuştu.

Portal 2.eski grafikli olduğu için pek yanaşmadım. Bir de ya alt tarafı bulmaca oyunu diye düşünüyordum. Oyunu indirdim en sonunda. Çıkalı çok uzun zaman olmasına rağmen hala en iyi hikayelerden ve en iyi oynanışa sahip oyunlardan biri bana göre. Bitirince bu neymiş ya...dedim.