Ya onun tarzına oyun demek biraz hakaret olur. Ben 2K ultrada oynadım. Oyun mu oynuyorum film mi izliyorum bir türlü anlayamadım. Oyun içinde çektiğim 2 fotoğraf atacağım ( fotoğraflar saf halinde herhangi bir oynama yok. Bir de WhatsApp tarafından bozulmuş hali. ). Yani şu an bakınca bile tekrar giripte oynasam mı diyorum
. Beni çeken tarafı ilk olarak grafiği ve ambiyansı oldu. Ayrıca oyun hikayesi iskandinav mitolojisinde geçiyor ( iskandinav mitolojisini çok severim ). Bir de oyun size oyunu oynayıp sevmenizi değil Senua'nın yaşadıklarını onu anlamanızı istiyor ki tüm hikaye neredeyse geçmişi ve yaşadıkları hakkında geçiyor ( babası sevdiği adam vs ). Eğer oynamadıysanız 1. oyununu oynayın hem hikaye kafanızda oturur hem de 1. oyunu 2. oyuna göre çok daha hızlı istediğiniz tepkiyi anında veriyor. 1. oyundan sonra 2. oyuna bende biraz geç alıştım. Oyun çok ağır ilerliyor normalde bende sevmem çok ağır ilerleyen oyunları ama buna girince böyle sırtıma yaslanıp sadece oyundan keyif almaya baktım.