Ön yargıyla yaklaştığım bir oyundu ama oynayınca bu neymiş dediğim bir oyun oldu. Senua's saga: Hellblade II. Şu an 3. oyununun çıkması için dua ediyorum :D.
Yav o oyunu bir ben oynayamadım galiba. Biraz direteyim belki açılır maçılır dedim ama yok arkadaş mekaniği ayrı hikaye ayrı sıkıntıdan boğuldum resmen. Sizi çeken kısmı neydi? Belki ben de tekrar oynarım da bitiririm.

S4 League. -Stylish Esper Shooting Sports- 2007'de, henüz küçük bir çocukken çıktığı zamanlar keşfettim ve başladım. Bugün kapanmamış olsaydı hala oynuyor olurdum.

Anime tarzı grafikleri, hoplayıp zıplayan karakterleriyle hareketli oynanışı, yetenek gerektiriyor oluşu, sosyal bir oyun olması, müzikleri; hemen her şeyiyle bendeki yeri ayrıdır. Sloganındaki stylish ifadesi beni gerçekte etkileyen unsurdur. Oyunun kendine özgü bir tarzı vardı.

Bugün Xero adıyla hayranları tarafından yaşatılmaya çalışılıyor ancak oyun motoru dahil her şeyini değiştirmişler. O nedenle eski tadını alamıyorum.

Son düzenleme:
2021 civarı The Last of Us serisiyle tanıştım, o sırada oynadığım çoğu şeye kafam takılı kalıyordu ama TLoU müziklerine bayılmıştım. Çok güzel müzikleri ve coverları var; Gustavo Santaolalla, Ashley Johnson, Troy Baker, Shawn James çok iyiler.

Favorim 2. oyundur ama. Duygusal olarak çok boşlukta olduğum dönemlerde olmamın da etkisi var tabii, içinde bulunduğum ruh hali ve All Gone (The Promise) müziği o kadar uyumluydu ki sabah akşam onu dinliyordum. Oyunun üzücü sahnelerini izlemek ve üzülmek garip bir şekilde sevdiğim bir eylemdi.
Oyuna bu açıdan yaklaştığım için hikayesi vb. tartışmalı şeylere çok kafayı takmıyordum. Sonradan neyin ne olduğunu iyice görsem de aldığım zevki baltalamadı, Neil Druckmann'a sövmek gibi yeni bir zevk eylemi doğdu hatta😝

The last of us 1 bence onun hikaye sunum şekli hiç bir oyunda yok Ellie Joel kız baba ilişkisini çok iyi işliyor ilk Ps3 de bitirdiğimde etkisinden uzun süre çıkamamıştım.

Oyunlarıyla, kitaplarıyla genel olarak tüm Witcher evreni. Şimdilerde pek aram yok ama KCD ile Bohemya'da takılırken usul usul yeni oyununu bekliyorum.

D

Böyle konuları ben göremedim, hem etkileşim olsun. Hem de duyulmamış oyunları yazalım istedim. Benim yazdığıma benzer şekilde yazarsanız çok memnun olurum. Daha iyi bir konuya dönüşür bu şekilde.

Benim NFS: MW oyunu.

Çocukken oyuna ilk girdiğimde BMW M3 GTR arabasına aşık olmuştum, oyunu oynadığım yaşlar 9-10. 2-3 yarışın ardından arabam elimden alındı ve birden beni araba satın alma ekranına attı. 9-10 yaşındaki bir çocuk nefreti nasıl yorumlayabilirse benim Razor'a karşı düşüncem de o şekildeydi. Tabii küçük olduğum için oyunu bitirip arabayı alamamıştım. Oynadığım zamanlarda araba tamamen gitti sanıyordum. Bundan yıllar sonra oyunu bitirdiğimde arabayı geri aldığımızı gördüğümde çok sevinmiştim. Hala arada bir Redux modlarına girer, çocukken en nefret ettiğim adam olan Razor'u tahtından ederim.

Dilencilik oyunu beni çok etkilemişti.
Artık o kadar da etkili değil üzerimde.