Detaylar
Kim cevapladı?Epic desen uygulaması çıkış yaptığı günden bu yana Fortnite ve Rocket League oynamak dışında bir işe yaramıyor. Xbox'ı tercih etmenin tek nedeni Game Pass. Ubisoft desen marka olarak kötü. EA hakkında konuşmak istemiyorum.
Korsan. Onun harici Diablo oynadığım için Battle.net.
Platform takıntım yok. Hangisi ucuzsa. Ama Steam daha iyi tabii ki launcher vs. olarak.
- Makaleler
- 23
Yeni oyunlarla pek hasir nesir degilim. Genelde emulatorden oynuyorum. PS2 ve PS3 favorim.
GodOfWar 103
Üstün
Epic sürekli ücretsiz oyun dağıttığı için ve fiyatlandırma politikası olarak oyunları bir tık uyguna sattığı için Steam'ı bazı vatandaşlar kötülüyor. Ben de Epic Games'i sevmiyorum mesela.Steam aralarındaki en kaliteli olanı. Epic ucuz oyun satıyor diye Steam'i kötüleyip Epic'i savunanları anlamıyorum. Klasör değiştirsek oyun siliniyor.
bahacprz 20
Uzman
Ne olursa olsun Steam en önde gider bence. Epic üzerinden bedava oyun verirse ve oynamadıysam, oynamak için yılda bir açarım.
Son kullanıcıya hitabeti nasıl? Önemli olan husus bu. Evet ekonomik olarak çok düşünüyoruz ancak kimse iç güzelliğe bakmaz herkes önce dış güzelliğe bakıyor. Bu sebeple Steam. Epic Games nispeten ucuza satıyor olabilir ancak arayüzü, kullanımı, işlevselliği tamamen çöp.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Halnziye HY-P17 termal macun HP Victus 15 laptop için uygun mu?
- avkila.tech
-
C. Tevez veda maçında Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi aynı takımda oynayacak!
- Captain Skriniar