Bu soruyu artık netleştirirsek iyi olur. En güvenilir olanı tabii ki orijinal Minecraft Launcher. Fakat onu alamadığını belirttin.

Korsan Minecraft oynayacaksan Tlauncher veya TL Legacy öneririm.

Bir ara "Tlauncher bir virüs" iddiaları vardı. Tlauncher ise kendi internet sitesinde bu iddialara karşı açıklama yapmıştı. [bkz. https://tlauncher.org/en/news_26/fakes-viruses-tl_18941.html]

Ben şahsen TL Legacy ve Tlauncher kullandım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama sen yinede bilgisayarına güvenilir bir antivirüs kur. Her zaman önlem almak iyidir. İyi günler.

Minecraft Launcher dışındaki tüm Launcher'lar korsan olduğu için güvenilir bulmak çok zor. Zamanında Minecraft oynadığım dönemlerde TLauncher kullanıyordum ardından virüs iddaları ortaya çıkınca kendime özel bir Launcher geliştirip onu kullanmaya başlamıştım, hala da onu kullanırım. Arada TL Legacy kullanıyordum çünkü açık kaynak kodlu olduğu için güveniyordum fakat şu an telif hakkı sebeplerinden kapalı olduğu yazıyor kendi web sayfasında. Eğer bir yerden bulabilirseniz TL Legacy öneririm.

Minecraft Launcher dışındaki tüm Launcher'lar korsan olduğu için güvenilir bulmak çok zor. Zamanında Minecraft oynadığım dönemlerde TLauncher kullanıyordum ardından virüs iddaları ortaya çıkınca kendime özel bir Launcher geliştirip onu kullanmaya başlamıştım, hala da onu kullanırım. Arada TL Legacy kullanıyordum çünkü açık kaynak kodlu olduğu için güveniyordum fakat şu an telif hakkı sebeplerinden kapalı olduğu yazıyor kendi web sayfasında. Eğer bir yerden bulabilirseniz TL Legacy öneririm.

TL Legacy'e ben girebiliyorum hocam. Arkadaşım da öyle dedi.

Hocam kısaca anlatayım. Güvenilir bir MC Launcher'i arıyorum. Şu anlık bu fiyata bir oyun almamı mantıklı bulmuyorum. O yüzden ben ve arkadaşlarım ortak kullanacağımız bir Launcher arıyoruz. Malum Launcher arkadaşı kullanmak istemiyorum. Gördüğüm sklauncher ve tlegacy var. Hangisini kullanmalıyım sizin önerdiğiniz bir Launcher var mı?

Yılların Launcher'ı. Hem crack hem premiumla kullanılabiliyor. En köklüsü bile olabilir.