- Makaleler
- 6
Eh, One UI 7 ile cihazlarda sorun çıkmasaydı en baştan iyiydi.
Bir de geç güncellemelerde cabası.
Eh, One UI 7 ile cihazlarda sorun çıkmasaydı en baştan iyiydi.
Bir de geç güncellemelerde cabası.
Olsun hocam Bence de en iyi Android yazılımı Samsung'taStok Android'e en yakin arayuzler tercihimdir. Bunu deyip de senelerdir One UI kullaniyorum ama amiral segmentten sasmadigim icin fazla etkilemiyor.
@PC Uzmanı, cok agir, RAM yonetimi iyi degil, senelerdir kontrol paneli takilmasi duzeltilmedi, batarya optimizasyonu gittikce kotulesti.
Ozellestirme olanaklari, kismen de olsa stabilite ve birtakim ekosistem ozellikleri acisindan hala guclu bir arayuz. Hakkini yemeyeyim. Ama ustteki nedenlerden dolayi cok da sevmiyorum kendisini.
Çok haklısınız, ben sırf pil optimizasyonu ve bellek yönetimi yüzünden S25 FE'den iPhone'a geçtim. S25 FE exynos işlemcili ve çok ısınıyordu, pili bildiğin içiyordu. Özelleştirme ve ekosistem olarak samsung çok iyi evet. Eğer optimizeyi iyileştirirlerse OneUI benim için 1 numarayı kapar. Bir daha da 1 numarayı kaptırmaz.@PC Uzmanı, cok agir, RAM yonetimi iyi degil, senelerdir kontrol paneli takilmasi duzeltilmedi, batarya optimizasyonu gittikce kotulesti.
Ozellestirme olanaklari, kismen de olsa stabilite ve birtakim ekosistem ozellikleri acisindan hala guclu bir arayuz. Hakkini yemeyeyim. Ama ustteki nedenlerden dolayi cok da sevmiyorum kendisini.