En iyi Batman hangisi?

• Kevin Conroy (Batman The Animated Series, Batman Arkham(Asylum, City, Knight) )

Oy: 2 11,1%
  • Christian Bale (Batman Begins, Batman The Dark Knight, Batman The Dark Knight Rises)

Oy: 11 61,1%
  • Robert Pattinson (Batman (2022) )

Oy: 3 16,7%
  • Ben Affleck (Batman vs Superman, Justice League)

Oy: 1 5,6%
  • Adam West (Batman (1966) )

Oy: 0 0,0%
  • Michael Keaton (Batman (1989) )

Oy: 1 5,6%
  • George Clooney (Batman & Robins(1999) )

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18

2697

Uzman
Anket sonucu 100'de 100 Christian Bale çıkacak ama bence en iyi Batman net Kevin Conroy, Batman The Animated Series'i izlemeyen varsa vakit kaybetmeden izlesin.

Konuyu, en iyi Batman hangisidir diye açmıştım. Moderatörler yanlış düzeltmiş.

Christian bale batmaninin filmleri çok ayrı seviye cidden. Batman'i o kadar iyi olmasa da çok çok iyi bir üçleme. Onun dısında robert pattinson ın Batman'ini çok beğeniyorum 2. filmi merakla bekliyorum.

Kara Şövalye Üçlemesi harika filmler. Ama Kevin Conroy'un sesi de harika. 🫡 Batman The Animated Series çok harika bir çizgi dizi. Batman Arkham oyunları da iyi. Çok beğeniyorum. O yüzden seslendirme de Kevin Conroy, canlandırma da Christian Bale diyorum.

Batman serisinde Christian Bale ile Ben Affleck'i çok beğenmiştim, ama en iyisi tabii ki Christian Bale'in oynadığı Batman filmleridir. Son çıkan Batman ise benim için serinin en kötüsü.

Ankette Tim Burton Batman'leri olmasaydı iyiydi :) Bu yüzden kararsız bırakıyor maalesef... Bu arada listeye Batman Returns eklenmemiş o da var. Yapım yılı ise 1992. En az 89'lu yapım kadar güzeldir.