Öküz 47

Başarılı
Arkadaşlar yıllar önce CoD2 oynamış ve hatırladığım kadarıyla hayran olmuştum o zamana göre. Sonrasında Ghost çıkmıştı hatta bilgisayara indirmiştim ama bir türlü oynamak nasip olmamıştı. Benim burada sizlere sormak istediğim bir soru var özellikle seriyi bilenler, oynamış olanlar cevaplarsa memnun olurum.

Bu evrene giriş yapmak istiyorum ama hikayesi kötü oynanışı sıkanları oynamak istemiyorum. Mesela Black Ops 1-2 çok güzel, MW3 kötü diyorlar baktığım kadarıyla. Sorum şu:

5 tane 2020 öncesinde çıkmış Call of Duty oyunu oynayacağım, hikaye sıralamasına göre bana en iyi 5 Call of Duty oyununu söyleyebilir misiniz?

ghost.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD MW 1-2-3 yapabilirsin. Ayrıca bence serinin en iyi oyunlarından biridir ilk jenerasyon MW3. Kim diyorsa oyundan anladığını düşünmüyorum. O üçü bittikten sonra da Ghost ardından Advanced warfare bakabilirsin. Atmosferinden midir bilmem ama İnfinite Warfare'i de çok beğenmiştim.

Call of Duty Modern Warfare 1-2-3 (eski serisi, yeni seri rezil benim için) Call of Duty World at War, Kesinlikle Black Ops. Ayrıca kişisel olarak diğerleri kadar iyi olmasa da Call of Duty Advanced Warfare.

Arkadaşlar yıllar önce CoD2 oynamış ve hatırladığım kadarıyla hayran olmuştum o zamana göre. Sonrasında ghost çıkmıştı hatta bilgisayara indirmiştim ama bir türlü oynamak nasip olmamıştı. Benim burada sizlere sormak istediğim bir soru var özellikle seriyi bilenler, oynamış olanlar cevaplarsa memnun olurum.

Bu evrene giriş yapmak istiyorum ama hikayesi kötü oynanışı sıkanları oynamak istemiyorum. Mesela Black Ops 1-2 çok güzel, MW3 kötü diyorlar baktığım kadarıyla. Sorum şu:

5 tane 2020 öncesinde çıkmış Call of Duty oyunu oynayacağım, hikaye sıralamasına göre bana en iyi 5 Call of Duty oyununu söyleyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 184250

CoD 4, 2. CoD WaW, 3. BO2, 4. CoD 2, 5. MW2.
MW2, 2nd: BO2, 3rd: BO1.
PC'de “Call of Duty 4 Modern Warfare" ve "Black Ops" sürümleri hâlâ erişilebilir ve yoğun beğenisi var. Diğer oyunlar MW2, World at War, CoD 2'ye bir göz atarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD MW 1-2-3 yapabilirsin. Ayrıca bence serinin en iyi oyunlarından biridir ilk jenerasyon MW3. Kim diyorsa oyundan anladığını düşünmüyorum. O üçü bittikten sonra da Ghost ardından Advanced warfare bakabilirsin. Atmosferinden midir bilmem ama İnfinite Warfare'i de çok beğenmiştim.
Black Ops önermiyor musunuz? MW'yi kesin oynayacağım ilk jenerasyonu Ghost'u da öyle. Hikaye olarak AW ve İW sonrasını mı anlatıyor?

Niye en iyi? Nedenini yazmamışsınız :D

Call of Duty Modern Warfare 1-2-3 (eski serisi, yeni seri rezil benim için) Call of Duty World at War, Kesinlikle Black Ops. Ayrıca kişisel olarak diğerleri kadar iyi olmasa da Call of Duty Advanced Warfare.
Oynama sırası nasıl olacak MW 1-2-3 sonra Black Ops 1-2 sonra Ghost mu?

Benim listemde şunlar var;
  • MW 1 - 2 - 3
  • BO 1 - 2 - 3
  • Advanced Warfare
  • İnfinity Warfare
  • Ghost
  • BO Cold War
  • WWII
WWII eski COD2'nin remake mi? Bir de içlerinden en iyi 5'i hangisi?
CoD 4, 2. CoD WaW, 3. BO2, 4. CoD 2, 5. MW2.
MW2, 2nd: BO2, 3rd: BO1.
PC'de “Call of Duty 4 Modern Warfare" ve "Black Ops" sürümleri hâlâ erişilebilir ve yoğun beğenisi var. Diğer oyunlar MW2, World at War, CoD 2'ye bir göz atarsın.
Usta çok karışık yazmışsın ya ben hiçbirini oynamadım bilmiyorum hikaye sıralamasına göre bir 5'li çıkarsana bana.

Black Ops önermiyor musunuz? MW'yi kesin oynayacağım ilk jenerasyonu Ghost'u da öyle. Hikaye olarak AW ve İW sonrasını mı anlat
Hocam Aw ve İw bağımsız bir hikaye MW'lerin devamı değil. Black ops da güzel tabii ki. Siz güzel deyince oynadınız sandım o yüzden yazmadım.

Black Ops önermiyor musunuz? MW'yi kesin oynayacağım ilk jenerasyonu Ghost'u da öyle. Hikaye olarak aw ve iw sonrasını mı anlatıyor?

Niye en iyi? Nedenini yazmamışsınız :D

Oynama sırası nasıl olacak MW 1-2-3 sonra Black Ops 1-2 sonra ghost mu?

Wwıı eski CoD2'nin remake mi? Bir de içlerinden en iyi 5'i hangisi?

Usta çok karışık yazmışsın ya ben hiçbirini oynamadım bilmiyorum hikaye sıralamasına göre bir 5'li çıkarsana bana.

İlk sıra yı deneyebilirsin zamanında çok sarardı.