G1 daha iyi. Dip ses saglam bir DAC almadigin surece dip ses gelecektir. Apple dongle alabilirsin fakat dip ses gelecek. Butcenin en az 3.000 TL'ye cikmasi lazim dip ses olmamasi icin. Muzik oynarken dip ses kesiliyor bu arada.

Wraith'e sports sitesinde g1'in sadece USB C olanı mevcut USB C girişli DAC önerin var mı?

Net bir cevap bulamadığımdan soruyorum.
KZ SZ3'ü nasıl tanımlarsınız? Bi donem underrated fiyat/performans kulaklığıydı. Zamanında telefonum için aldım şuan kullandığım SS Arctis Nova Pro dac/amp sine bağlayınca fark ettin kulaklık evrim geçirdi.

Net bir cevap bulamadığımdan soruyorum.
KZ SZ3'ü nasıl tanımlarsınız? Bi donem underrated fiyat/performans kulaklığıydı. Zamanında telefonum için aldım şuan kullandığım SS Arctis Nova Pro dac/amp sine bağlayınca fark ettin kulaklık evrim geçirdi.
Eski bir IEM. Cikis donemine gore basarili urun. Fakat gunumuzdeki performansi yetersiz.

Elua Ultra al o zaman. Aynilar neredeyse. USB-C girisli DAC'lar pek iyi degil.

Düşündüm taşındım simgot EW200, fiio JA11 ve Baseus 3.0 USB hub ya da 3.1 dönüştürücü alacağım elua Ultra daha çok müzik odaklıymış. Oyun performansı bir tık daha az diyorlar forumlarda. Fiio JA11 sarı sitede p. G. İle 1.000 TL bu kombinasyon üzmezse beni almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Düşündüm taşındım simgot EW200, fiio JA11 ve Baseus 3.0 USB hub ya da 3.1 dönüştürücü alacağım elua Ultra daha çok müzik odaklıymış. Oyun performansı bir tık daha az diyorlar forumlarda. Fiio JA11 sarı sitede p. G. İle 1.000 TL bu kombinasyon üzmezse beni almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Rica ederim. Guzel tercih. Duzeltmeye gerek olan bir sey yok saydiklarim arasindan.