GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Şu an Kablonet fiber 100 Mbps kullanıyorum ama verdikleri hizmetten memnun değilim. Fiber geldiğinde servis işlerine daha kolay geldiği için modemi evin girişine koydular ve değiştirmiyorlar da. Taahhüdün bitmesine 3 ay kaldı. Şu an adresimde TTNET, Superonline, Kablonet'in fiber altyapısı var. Yakında TurkNet GigaFiber gelme ihtimali de var. Sizce ne yapmalıyım? Ben TTNET altyapısı ile TurkNet'ten 1000/50 hız almayı düşünüyorum. Ayrıca TurkNet'in karşıladığı 2500 TL'lik cayma bedeli, cayma bedelini karşılar mı? Aylık 500 TL ödüyorum.

Fiyatlarını göz önüne almazsan fiber Türk Telekom altyapın varsa en iyisi Türk Telekom. Genel olarak da TürkNet.

Kesin size 'Fiber' adı altında DOCSIS modem vermişlerdir. :D

Bende Kablonet kullanıyorum. Bana gelen ekip evin girişine en uzak yere yani odama kurmalarını istedik ve kurmuşlardı ve iyi verim aldık. Yani ISS fark etmeksizin tamamen şans işi.

Ben hizmetten memnunum ama hızlar düşük. TT eve GPON altyapı getirdi ama gedirdiğinde biz daha yeni tahahhüt yenilemiştik. Şimdi iki sene daha Kablonet'le idare edeceğiz bakalım.

Kesin size 'fiber' adı altında DOCSIS modem vermişlerdir. :D

Bende Kablonet kullanıyorum. Bana gelen ekip evin girişine en uzak yere yani odama kurmalarını istedik ve kurmuşlardı ve iyi verim aldık. Yani ISS fark etmeksizin tamamen şans işi.

Ben hizmetten memnunum ama hızlar düşük. TT eve GPON altyapı getirdi ama gedirdiğinde biz daha yeni tahahhüt yenilemiştik. Şimdi iki sene daha Kablonet'le idare edeceğiz bakalım.

DOCSIS değil hocam fiber eminim ve oyun oynayamıyorum Loss'dan ve 100 Mbps de yetmiyor artık.

Peki TTNET fiber altyapısında TurkNet nasıldır? Dediğim gibi yakında GigaFiber gelme ihtimali var.
TurkNet'i normal şekilde kullandım ama dediğin şekilde kullanmadım. Ben kullanırken çok nadir kesintiler olup 1-2 gün içinde geliyordu internetim, 4-5 kere falan yaşadım 2 yıl içinde, bence iyi bir değer.

TurkNet GigaFiber kullanıyorum gayet memnunum şu dönemde daha iyi hizmet veren bence yok. Bakım olacaksa genelde gece 02.00 da yapılacak diye SMS geliyor. Kesinti olacak dediklerinde olmadığı bile oluyor. Tek eksi noktası taahhüt olmaması olmadığı için istediği zaman zam yapabiliyor o noktada da kredi kartı ile zamsız fiyatından 12 taksit seçeneği sunuyorlar tek seferde çekim alarak.