Detaylar
Kim cevapladı?Bir daha asla vodafone kullanmam.Turkcell'in fiyatları uçtu gitti. Vodafone zaten yerlerde sürünüyor. Bunlar göz önüne alındığında en iyisi Türk Telekom.
Çekim kalitesi falan iyiyse o da olabilir.
Vodafone dışında hepsi. Beleş 50GB verdiler, abi internet çekmiyor. 
Turkcell altyapısı kullanıyor, Turkcell neyse o.
Onun dışında konu sorusu için TT önerebilirim zira Turkcell gereksiz pahalı ve aralarında o kadar da fark yok. Özellikle Adana'da yaşayan ve aynı deneyimleri paylaşacağımız birisi olduğunu sayarsak çarşı gibi yoğun alanlarda falan TT ile rahat 100-150Mbps alabiliyordum.
Ben de bugün Vodafone'a geçtim taahhüt bitti ne yazık ki, şimdilik ondan da 90-120Mbps arası alabiliyorum, idare eder duruyor.
Şu an tüm operatörlerde kampanyalar bitmiş gözüküyor, 1 hafta öncesine TT'nin neredeyse beleş fiyatları vardı. Yeni bir şeye geçecekseniz bence biraz bekleyin yeni kampanyalar belirsin.
6 yıllık Vodafone kullanıcıyım bana verilmedi bile.Vodafone dışında hepsi. Beleş 50GB verdiler, abi internet çekmiyor.![]()
Turkcell altyapısı ise düşünebilirim. Vodafone'un hızı falan burada iyi ama her ay pakete zam yapmalarından bıktım. Başka operatörün 30 GB parasına 20 GB ödüyorum. Zamlardan harbi bıktım usandım.Turkcell altyapısı kullanıyor, Turkcell neyse o.
Onun dışında konu sorusu için TT önerebilirim zira Turkcell gereksiz pahalı ve aralarında o kadar da fark yok. Özellikle Adana'da yaşayan ve aynı deneyimleri paylaşacağımız birisi olduğunu sayarsak çarşı gibi yoğun alanlarda falan TT ile rahat 100-150Mbps alabiliyordum.
Ben de bugün Vodafone'a geçtim taahhüt bitti ne yazık ki, şimdilik ondan da 90-120Mbps arası alabiliyorum, idare eder duruyor.
Şu an tüm operatörlerde kampanyalar bitmiş gözüküyor, 1 hafta öncesine TT'nin neredeyse beleş fiyatları vardı. Yeni bir şeye geçecekseniz bence biraz bekleyin yeni kampanyalar belirsin.
Turkcell. Ne kadar pahalı olsa da iyi çekiyor. Vodafone'dan uzak durun yeter.
Yeni konular
-
-
-
Debian 13.6 Yayınlandı: 120 Güvenlik Yaması ve Kritik Secure Boot Değişiklikleri
- EmirFarukTopal
-
-
-
KDE Plasma 6.8 Güncellemesi: Spectacle artık ekran kayıtlarında ses yakalayabilecek
- EmirFarukTopal
-
24 GB RAM ve R5 4500U işlemcili laptop için Windows sürümü önerisi
- ShadowLegion
-