Dolu dolu bir anakart hocam. 2 tane M.2 yuvanız var, biri gen4 birisi gen3. ikisi de doluysa 3X X1 yuvanız var. Oraları kullanabilirsiniz. X16'yı da kullanabilirsiniz. Her türlü hız olarak SATA'dan daha iyi hız verir yani. SATA hızına düşer diye bir durum yok. Üst seviye bir anakartınız var.

Hocam X16'da ekran kartı takılı altında ki X1 yuvası boş. Aslında 2'li dönüştürücü aparatlar var kendinden soğutma bloklu onları da düşündüm fakat şu an ona bütçe ayırmayacağım önceliklerim farklı olduğu için. İlk iş birkaç şey için modifiye düşünüyorum sonra kablo düzenlemesi sonra ekran kartı değişimi ile devam ederim.

Anakartta 2 tane X16 yuvası var, 1 tane değil.

Yok hocam birini kullanıyorum diğeri boş şu an demek istedim. Aslında PCI-e 4.0 destekli aparat bulursam ki sanırım bulmuştum onu alıp kullanabilirim tabii yeni ekran kartı aldığımda kart çok büyük olursa şayet onu nasıl yaparım bilmiyorum. Şu haliyle bile neredeyse diğer slota çok yakın.

Ben anakartı alırken GODLIKE serisi stokta yoktu, bu yüzden bunu aldım. Stok olsaydı GODLIKE alırdım kesinlikle ama pişman değilim hiç üzmedi beni bu anakart. Millet bana o kadar para verme gerek yok diyordu, şimdi bin pişmanlar.