Detaylar
Kim cevapladı?Bedava ve en kaliteli. Hmm.
2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.
2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.
Defender en iyi ücretsiz antivirüslerden biridir. Belki çok özelliği yok ama diğerleri kadar iyi korur. Test sonuçlarına bakabilirsiniz.
www.av-test.org
Test antivirus software for Windows 10 - December 2024
The current tests of antivirus software for Windows 10 from December 2024 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
- Makaleler
- 6
O site tarafsız değil hocam, onun yerine bağımsız ve tarafsız test yapan bir site önereyim.2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.
Soruya gelecek olursak ücretsizler arasında en güçlüsü net bir şekilde BitDefender Antivirus Free. Ama biraz fazla kaynak kullanıyor.
@Ypoman, ESET'in ücretsiz bir antivirüs çözümü bulunmamakta.
SiberSasi
Becerikli
Hocam peki Avast çok RAM yer mi?Bedava ve an kaliteli. Hmm.
Doğru. Ben zaten gerçek zamanlı koruma istemiyorum zaten.Kanka bana göre Avast Premium Security kur geç deneme sürümünü. Sonradan Free'ye geçiyor zaten.
Yalnız hocam o 30 günlük deneme sürümü oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki Avast çok RAM yiyer mi?
Doğru. Ben zaten gerçek zamanlı koruma istemiyorum zaten.
Yalnız hocam o 30 günlük deneme sürümü oluyor.
Hocam benim inceleme konum var oradan bakın inceleyin Avast'ı beğenirseniz kurun. https://techolay.net/sosyal/konu/avast-premium-security-incelemesi.136844
Archeva666
Çalışkan
Avast/AVG veya Bitdefender kullanabilirsin. İnternet üzerinden key bulabilir veya ucuza key satın alabilirsin.
www.avg.com
www.avast.com
www.bitdefender.com
Bilgisayar için Free Antivirus Yazılımını İndirin | AVG
PC ve dizüstü bilgisayar için Windows antivirüs edinin: Virüsleri engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun. AVG AntiVirus Free’yi şimdi indir!
Ücretsiz Antivirüs Yazılımı İndirin | Avast 2025 PC Koruması
Windows PC için ücretsiz antivirüs indirin. Avast'tan günümüz karmaşık tehditlerine karşı modern bir antivirüs. Hızlı, basit ve tümüyle ücretsiz. Hemen deneyin!
Bitdefender Free Antivirus Software
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
SiberSasi
Becerikli
Hocam AVG farklı değil ki Avast'la aynı.Avast/AVG veya BitDefender kullanabilirsin. İnternet üzerinden ucuza key bulabilir veya satın alabilirsin.
Bilgisayar için Free Antivirus Yazılımını İndirin | AVG
PC ve dizüstü bilgisayar için Windows antivirüs edinin: Virüsleri engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun. AVG AntiVirus Free’yi şimdi indir!www.avg.com
Son düzenleyen: Moderatör: