Kanka bana göre Avast Premium Security kur geç deneme sürümünü. Sonradan Free'ye geçiyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava ve en kaliteli. Hmm.

2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.

Defender en iyi ücretsiz antivirüslerden biridir. Belki çok özelliği yok ama diğerleri kadar iyi korur. Test sonuçlarına bakabilirsiniz.

2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.
O site tarafsız değil hocam, onun yerine bağımsız ve tarafsız test yapan bir site önereyim.

Soruya gelecek olursak ücretsizler arasında en güçlüsü net bir şekilde BitDefender Antivirus Free. Ama biraz fazla kaynak kullanıyor.

@Ypoman, ESET'in ücretsiz bir antivirüs çözümü bulunmamakta.

Bedava ve an kaliteli. Hmm.

Hocam peki Avast çok RAM yer mi?

Kanka bana göre Avast Premium Security kur geç deneme sürümünü. Sonradan Free'ye geçiyor zaten.
Doğru. Ben zaten gerçek zamanlı koruma istemiyorum zaten.

Yalnız hocam o 30 günlük deneme sürümü oluyor.

Avast/AVG veya Bitdefender kullanabilirsin. İnternet üzerinden key bulabilir veya ucuza key satın alabilirsin.