Hocam Premium'un ücretsiz deneme sürümü var. 30 günlük, indirmesi de ücretsiz isterseniz onu kurun.Çünkü yani Free iyi diyorlar. Premium da biraz pahalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Gerçek zamanlı koruma sandığın gibi bir şey değil. Anlık sürekli koruyan demektir. Bir dosya indirirken zararlı yazılım varsa uyarır, düzenli arka planda dosyaları tarar. Bu attıklarınız bu kategoriye girmiyor.@SiberSasi, gerçek zamanlı koruma istemiyor musunuz? O zaman neden antivirüs arıyorsunuz ki? İsteğiniz virüs taraması yapmak ise birçok ücretsiz araç var zaten. Atayım hatta hepsini. Ben bunları bir klasöre toplayıp ayda 1 tarama yapıyorum.
- Makaleler
- 5
Dostum, yazdığımı düzgün okudun mu? Gerçek zamanlı korumanın ne olduğunu biliyorum. Zaten ben de onu istemediğini belirttiği için gerçek zamanlı koruma içermeyen bağımsız tarama araçları attım.Gerçek zamanlı koruma sandığın gibi bir şey değil. Anlık sürekli koruyan demektir. Bir dosya indirirken zararlı yazılım varsa uyarır, düzenli arka planda dosyaları tarar. Bu attıklarınız bu kategoriye girmiyor.
SiberSasi
Becerikli
Peki deneme sürümü bitince Free sürümüne geçiyor mu?Hocam Premium'un ücretsiz deneme sürümü var. 30 günlük, indirmesi de ücretsiz isterseniz onu kurun.
Geçiyor hocam. Avast FREE sürümüne düşürülür.Peki deneme sürümü bitince Free sürümüne geçiyor mu?
SiberSasi
Becerikli
Tamam hocam.
Asıl sen okumamışsın. Adam gerçek zamanlı koruma istemiyorum dememiş. Ücretsiz antivirüs istiyorum demiş.Antivirüsler gerçek zamanlı koruma sunarlar. Bu attıkların tam olarak antivirüs değiller. Belli bir zararlı yazılıma yönelik çıkarılmış ürünler.Dostum, yazdığımı düzgün okudun mu? Gerçek zamanlı korumanın ne olduğunu biliyorum. Zaten ben de onu istemediğini belirttiği için gerçek zamanlı koruma içermeyen bağımsız tarama araçları attım.
- Makaleler
- 5
Alıntıladığım mesaja bakarsan en başta, "Ben zaten gerçek zamanlı koruma istemiyorum." demiş. Ben de ona ithafen yazdım. Sonradan da üye ciddi olmadığını belirtti.Asıl sen okumamışsın. Adam gerçek zamanlı koruma istemiyorum dememiş. Ücretsiz antivirüs istiyorum demiş. Antivirüsler gerçek zamanlı koruma sunarlar. Bu attıkların tam olarak antivirüs değiller. Belli bir zararlı yazılıma yönelik çıkarılmış ürünler.
Zaten yazımı okursan sürprizbozan'a bile "ANTİVİRÜS DEĞİL!" diye not eklemişim.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
TotalAV tam bir şaka olmalı. Avira motoru kullanıyor ve imzalarla çalışıyor tek.Bedava ve en kaliteli. Hmm.
2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-