SiberSasi
Becerikli
TotalAV nedir hocam?TotalAV tam bir şaka olmalı. Avira motoru kullanıyor ve imzalarla çalışıyor tek.
TotalAV nedir hocam?TotalAV tam bir şaka olmalı. Avira motoru kullanıyor ve imzalarla çalışıyor tek.
Avira motorunu kullanan ve para vererek kendini testlerde öne çıkaran antivirüs.
İyimiş hocam.Avira motorunu kullanan ve para vererek kendini testlerde öne çıkaran antivirüs.
Onla tarayacağına benimkiyle tarat daha iyi.
Avast/AVG Free (Avast ONE da kullanabilirsiniz ancak ingilizce) veya BitDefender Free ancak ben olsam Avast Free kullanırdım korumaları hemen hemen aynı ve Avast daha hafif. Ayrıca Avast Premium ile Free arasında koruma bakımından fark yok gibi bir şey, hatta çoğu testte fark çıkmıyor sadece Avast Premium'da Web Kamerası Koruması falan var isterseniz Premium da alabilirsiniz. Vallahi ben Free olarak Avast öneririm az paranız varsa Premium'a da geçirebilirsiniz hem gereksiz yanıltıcı da görmemiş olursunuz.Arkadaşlar ben ücretsiz bir antivirüs yazılımı istiyorum. En kaliteli antivirüs yani.
Aman abi TotalAV ne ya? Çok güçsüz bir yazılım bence Aviranın yandan yemişi.Bedava ve en kaliteli. Hmm.
2025 ortalarında yapılan AV-TEST sonuçlarına göre Bitdefender ve Avast’ın ücretsiz sürümleri koruma ve kullanılabilirlik açısından çok yüksek puanlar almış. TotalAV, ücretsiz kullanıcılar için güçlü bir manuel tarama tespit oranı ve ek özellikler sunuyor ancak ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma bulunmuyor. Avast One da karşılaştırmalı testlerde kötü amaçlı yazılım tespit oranlarında oldukça iyi sıralarda yer almış.
AV-Comparavities testlerine giremediğinden anlaşılması gerek zaten.TotalAV tam bir şaka olmalı. Avira motoru kullanıyor ve imzalarla çalışıyor tek.
Anladım peki sağ olun hocam.Avast/AVG Free (Avast One da kullanabilirsiniz ancak İngilizce) veya BitDefender Free ancak ben olsam Avast Free kullanırdım korumaları hemen hemen aynı ve Avast daha hafif. Ayrıca Avast premium ile Free arasında koruma bakımından fark yok gibi bir şey, hatta çoğu testte fark çıkmıyor sadece Avast Premium'da web kamerası koruması falan var isterseniz premium da alabilirsiniz. Vallahi ben Free olarak Avast öneririm az paranız varsa Premium'a da geçirebilirsiniz hem gereksiz yanıltıcı da görmemiş olursunuz.