Ben de Proton VPN tavsive ediyorum. Youtube falan takılmadan tam hız izleyebiliyorum. Ama clientini kullanmıyorum, direkt openvpn ile network managerden bir server ayarlıyorum.

Aynı Anti-Virüs yazılımları gibi VPN konusunda da en iyisi diye bir şey yok. İhtiyacını hangisi karşılıyorsa o en iyisidir senin için.

İndirime linkini atabilir misin proton VPN sitesi erişime engellenmiş galiba girmiyor bende.
"DNS ayarı nasıl değiştirilir" diye arat Google'da. DNS'ni değiştir ve Pricing bu adrese girerek "Get Proton Free" linkine tıkla.
Hocam OpenVPN yerine WireGuard kullanın, daha iyi performans sağlayacaktır.
Doğru diyorsun. Ama GNOME network manager'in openvpn ile entegrasyonu var. Direkt ovpn config dosyasını import edebiliyorum. Çok basit olduğu için bunu tercih ettim.

"DNS ayarı nasıl değiştirilir" diye arat Google'da. DNS'ni değiştir ve Pricing bu adrese girerek "get proton Free" linkine tıkla.

Doğru diyorsun. Ama GNOME network Manager'in OpenVPN ile entegrasyonu var. Direkt ovpn Config dosyasını import edebiliyorum. Çok basit olduğu için bunu tercih ettim.

DNS ayarlarına ne girmem gerekiyor peki?

DNS ayarlarına ne girmem gerekiyor peki?
Hocam idarelik buradan alabilirsiniz:
Ya da buradan bu yazılımı çalıştırıp erişilemez sitelere erişebilirsiniz (VPN değildir! DPI'la oynar yine her şeyiniz görünür.)
Bunu indir, sonra "2_any_country_dnsredir" çalıştır bu kadar.

Son düzenleme:
Hocam idarelik buradan alabilirsiniz:
Ya da buradan bu yazılımı çalıştırıp erişilemez sitelere erişebilirsiniz (VPN değildir! DPI'la oynar yine her şeyiniz görünür.)
Bunu indir, sonra "2_any_country_dnsredir" çalıştır bu kadar.

Teşekkürler.