En kullanışlı Android uygulamaları hangileridir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    android

Bende sınıfta arkadaşlarımdan izin alıp denedim 1 kere ama Galaxy M11'de çalışmadı. Sanırım her cihazda çalışmıyor.
Nasıl kurulur hocam arkadaşımı trollemek istiyorum.
GitHub sayfası üzerinden bulabilirsiniz.

Bu veya F-droid üzerinden.

Bende sınıfta arkadaşlarımdan izin alıp denedim 1 kere ama Galaxy M11'de çalışmadı. Sanırım her cihazda çalışmıyor.

GitHub sayfası üzerinden bulabilirsiniz.
Samsung'larda kolay çalışmıyor. Apple de daha kolay çalışıyor. Hatta biraz zorlarsanız bir iPhone 12 yi çökertebilirsiniz. (Denendi onaylandı )

Ama uygulamayı kullanmadiğınız zamanlarda zorla kapat veya kaldırmanızı öneririm çünkü arka planda konum erişim izni istiyor vermezseniz çalışmıyor, her ne kadar açık kaynak olsa da zafiyet vermemek lazım.

Çökünce ne oluyor kurduktan sonra ekstra bir ayar gerekli mi?

Yam benlik ya sınıftakileri kudurturum

Lenovo Tab M10 HD tabletimde denedim şu an biraz zorlayınca kendini yeniden başlattı

İş yerinde deneyeceğim. Bakalım dayak yiyecek miyim?

Yam benlik ya sınıftakileri kudurturum

Lenovo Tab M10 HD tabletimde denedim şu an biraz zorlayınca kendini yeniden başlattı

Hocam GitHub'dan indirmek istiyorum fakat indireceğim yeri bulamadım yardım eder misiniz?

İş yerinde deneyeceğim. Bakalım dayak yiyecek miyim?

Windows cihazlarda Bluetooth aygıtı varsa onlar da nasibini alacaktır

Hocam GitHub'dan indirmek istiyorum fakat indireceğim yeri bulamadım yardım eder misiniz?

En aşağıda relases diye bir yer var. Oraya tıklayıp App-relase. APK'yi indireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…