F droidi nereden indirebilirim hocam. Ve uygulamayı yükleyince nasıl çalışıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum 44
Üstün
Blespam isimle Bluetooth Low energy atack uygulaması değil mi hocam.
Aynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.
Bende sınıfta arkadaşlarımdan izin alıp denedim 1 kere ama Galaxy M11'de çalışmadı. Sanırım her cihazda çalışmıyor.
GitHub sayfası üzerinden bulabilirsiniz.Nasıl kurulur hocam arkadaşımı trollemek istiyorum.
35gvm78 2
Üstün
GitHub - simondankelmann/Bluetooth-LE-Spam
Contribute to simondankelmann/Bluetooth-LE-Spam development by creating an account on GitHub.
Bu veya F-droid üzerinden.
Samsung'larda kolay çalışmıyor. Apple de daha kolay çalışıyor. Hatta biraz zorlarsanız bir iPhone 12 yi çökertebilirsiniz. (Denendi onaylandıBende sınıfta arkadaşlarımdan izin alıp denedim 1 kere ama Galaxy M11'de çalışmadı. Sanırım her cihazda çalışmıyor.
GitHub sayfası üzerinden bulabilirsiniz.
Ama uygulamayı kullanmadiğınız zamanlarda zorla kapat veya kaldırmanızı öneririm çünkü arka planda konum erişim izni istiyor vermezseniz çalışmıyor, her ne kadar açık kaynak olsa da zafiyet vermemek lazım.
![]()
GitHub - simondankelmann/Bluetooth-LE-Spam
Contribute to simondankelmann/Bluetooth-LE-Spam development by creating an account on GitHub.github.com
Bu veya F-droid üzerinden.
Samsung'larda kolay çalışmıyor. Apple de daha kolay çalışıyor. Hatta biraz zorlarsanız bir iPhone 12'yi çökertebilirsiniz. (denendi onaylandı)
Çökünce ne oluyor kurduktan sonra ekstra bir ayar gerekli mi?
35gvm78 2
Üstün
Çökünce ne oluyor kurduktan sonra ekstra bir ayar gerekli mi?
Yeniden başlıyor. Mavi ekran gibi ve evet ek ayar lazım ama GitHub sayfasında belirtilmiş.
Yam benlik ya sınıftakileri kudurturumAynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.
Lenovo Tab M10 HD tabletimde denedim şu an biraz zorlayınca kendini yeniden başlattı
- Makaleler
- 10
Aynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.
İş yerinde deneyeceğim. Bakalım dayak yiyecek miyim?
Yam benlik ya sınıftakileri kudurturum
Lenovo Tab M10 HD tabletimde denedim şu an biraz zorlayınca kendini yeniden başlattı![]()
Hocam GitHub'dan indirmek istiyorum fakat indireceğim yeri bulamadım yardım eder misiniz?
35gvm78 2
Üstün
İş yerinde deneyeceğim. Bakalım dayak yiyecek miyim?
Windows cihazlarda Bluetooth aygıtı varsa onlar da nasibini alacaktır 
Hocam GitHub'dan indirmek istiyorum fakat indireceğim yeri bulamadım yardım eder misiniz?
En aşağıda relases diye bir yer var. Oraya tıklayıp App-relase. APK'yi indireceksiniz.