Aynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.

Bende sınıfta arkadaşlarımdan izin alıp denedim 1 kere ama Galaxy M11'de çalışmadı. Sanırım her cihazda çalışmıyor.
Nasıl kurulur hocam arkadaşımı trollemek istiyorum.
GitHub sayfası üzerinden bulabilirsiniz.

Bu veya F-droid üzerinden.

Bende sınıfta arkadaşlarımdan izin alıp denedim 1 kere ama Galaxy M11'de çalışmadı. Sanırım her cihazda çalışmıyor.

GitHub sayfası üzerinden bulabilirsiniz.
Samsung'larda kolay çalışmıyor. Apple de daha kolay çalışıyor. Hatta biraz zorlarsanız bir iPhone 12 yi çökertebilirsiniz. (Denendi onaylandı :) )

Ama uygulamayı kullanmadiğınız zamanlarda zorla kapat veya kaldırmanızı öneririm çünkü arka planda konum erişim izni istiyor vermezseniz çalışmıyor, her ne kadar açık kaynak olsa da zafiyet vermemek lazım.

Aynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.
Yam benlik ya sınıftakileri kudurturum :D

Lenovo Tab M10 HD tabletimde denedim şu an biraz zorlayınca kendini yeniden başlattı :D

İş yerinde deneyeceğim. Bakalım dayak yiyecek miyim?