Bence bir telefonda olmazsa olmaz uygulamalar bunlardır.

Screenshot_2024-03-02-23-04-29-309_com.miui.home.webp Screenshot_2024-03-02-23-04-35-785_com.miui.home.webp

Madem herkes atmış bende atayım. En çok kullandığım uygulamalarım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240302-231252_One UI Home.webp
    Screenshot_20240302-231252_One UI Home.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 97
Ortadakini bilen çıkacak mı bakalım.

Ortada ki uygulama sanırım Bluetooth LE spam uygulaması. Instagram'da bir postta karşıma çıkmıştı ve kendi cihazlarımın birinde 2-3 saniyeliğinde çalıştırıp denemiştim ama çalışmamıştı. Uygulamanın amacı sanırım diğer Android veya iOS cihazlara sinyal göndererek Bluetooth kulaklık pop-up'ı göstererek cihazı donduruyordu.

Ortada ki uygulama sanırım Bluetooth ble spam uygulaması. Instagram'da bir postta karşıma çıkmıştı ve kendi cihazlarımın birinde 2-3 saniyeliğinde çalıştırıp denemiştim ama çalışmamıştı. Uygulamanın amacı sanırım diğer Android veya iOS cihazlara sinyal göndererek Bluetooth kulaklık pop-up'ı göstererek cihazı donduruyordu.

Aynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.

Ortada ki uygulama sanırım Bluetooth'le spam uygulaması. Instagram'da bir postta karşıma çıkmıştı ve kendi cihazlarımın birinde 2-3 saniyeliğinde çalıştırıp denemiştim ama çalışmamıştı. Uygulamanın amacı sanırım diğer Android veya iOS cihazlara sinyal göndererek Bluetooth kulaklık pop-up'ı göstererek cihazı donduruyordu.

Nasıl kurulur hocam arkadaşımı trollemek istiyorum.

Aynen öyle efsane bir şey sınıftaki kendini harley queen sanan kıza atıyorum kuduruyor. Derste telefona gizlice bakarken telefonu dolaba koymadan çalıştırıyorum onun kıvranışını izlemek ayrı bir zevk veriyor.

Nasıl indirebilirim hocam.