Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Çok itici geliyor hocam özellikle Pixel OS. Keyfi bir sevgisizlikZevkler tartışılmaz ama nedenini merak ettim doğrusu![]()
mr.esat
Üstün
Valla fonksiyonel olarak en albenlili en müşteriye saygı duyan arayüzler bunlar, sadece 50-60 tane silinemeyen ama ADB ile silinse bi zararı olmayacak işlevsiz dandik uygulama / paket var One UI'da. Öyle ki Nothing Phone 1 kullanıyorum ve S23 kullanan arkadaşımın telefonu bana benim telefonumdan daha az seri ve daha az temiz geçişlere sahipmiş geliyor. İşlemcileri arasında devasa bir fark olsa bile. One UI'daki ekstra 30 özelliğin 2'sini 3'ünü bile kullanmıyorsunuz mesela muhtemelen HyperOS vb zımbırtlarda da aynı.Çok itici geliyor hocam özellikle Pixel OS. Keyfi bir sevgisizlik.
- Makaleler
- 6
OneUI,NothingOS PixelOS,EMUI HarmonyOS
Telefonu satınca hep stock'a dönüyorum. Aslında LineageOS görünüşünüden dolayı değil optimizasyonu çok iyi olduğu için görünümüne takılmadığım için dedim. OneUI'da ise tam tersi.Ben Stock ROM'dan satmıştım ama Custom ROM'da bence en iyi ikili EvolutionX ve LineageOS.
Hocam A10'da OrangeFox ile mi yaptın yoksa TWRP ile mi? Ben Samsung A10s'te TWRP ile kurmayı denediğimde sıkıntısız kuruyor ama telefon kapanıp açılınca dizin boş gözüküyor.
A10s'te TWRP yok zaten. İndirdiğiniz Unofficial TWRP sanırım J7'den portlanmış olan TWRP. Dizin boş görünmesi normal. Zaten Custom ROM'da atılmadığı için 3 gün önce Samsung Note 5 ile takasladım, bi' bataryası kötü gerisi 10/10 LineageOS 18.1 kudum, rahatım.
Evet hocam Unofficial TWRP zaten, neyse sorun bende değilmiş en azından rahatladımA10s'te TWRP yok zaten. İndirdiğiniz Unofficial TWRP sanırım J7'den portlanmış olan TWRP. Dizin boş görünmesi normal. Zaten Custom ROM'da atılmadığı için 3 gün önce Samsung Note 5 ile takasladım, bi' bataryası kötü gerisi 10/10 LineageOS 18.1 kudum, rahatım.
Sadece_Emir
Uzman
Hangi Android arayüzlerini seviyorsunuz?
En sevdiğiniz 2 tane Android arayüzü nedir, neden favorinizde?
Benim favorilerim HyperOS ve One UI. Çünkü HyperOS bana göre en işlevsel arayüzlerden biri, bazen küçük buglar olsa da görsel efektler, özellikler ve animasyonlar açısından da çok üstün. One UI ise optimizasyon, animasyon, görsel efektler açısından gayet iyi ayrıca aşırı kaliteli bir duruşu var.
Peki sizin en sevdiğiniz 2 Android arayüzü nedir?
NothingOS ve hiOS/oneUI (hiOS ile One UI arasında kaldım.)
Satmaya veya benim gibi takaslamaya bakın. Hiçbir işe yaramaz o hurda. Ciddiyim J4+'tan sonra en nefret ettiğim telefon. 6 yıl ne kullanmışım be...Evet hocam Unofficial TWRP zaten, neyse sorun bende değilmiş en azından rahatladım![]()
AOSP
ColorOS ve türevleri. (bkz. OxygenOS, RealmeUI.)
ColorOS ve türevleri. (bkz. OxygenOS, RealmeUI.)