@Darth Maul, @Bayro, @Emile A239, @Vavien., acaba Sony'nin artılarını sıralayabilir misiniz? Safi merak, hiç bilmediğimden.
Detaylar
Kim cevapladı?misty rosetta
Başarılı
OnePlus ve Sony.
Bütçe nedir
Yetkin
Samsung, Xiaomi.
- Makaleler
- 9
Samsung.
Google (nexus).
LG.
Sony.
Google (nexus).
LG.
Sony.
Darth Maul
Deneyimli
Özgün tasarım, diğer markalar gibi Iphone'dan çakma tasarımlardan ziyade daha belirgin bir kalıbı var. Yazılım, içinde birçok özellik ve servis ile beraber geliyor. Arayüzde takılmalara nadir rastlanır. Yazılım desteği de fena değil. Kamera, gayet iyi. Sony'i zaten biliyorsunuz telefonlarda da çok iyi iş çıkarıyor kamera açısından. Hatta sırf kamera için deklanşör tuşu bile var@Darth Maul, @Bayro, @Emile A239, @Vavien., acaba Sony'nin artılarını sıralayabilir misiniz? Safi merak, hiç bilmediğimden.
- Makaleler
- 4
Xperia’yı bir aralar denemiştim, baya kaliteli telefondu.Özgün tasarım, diğer markalar gibi Iphone'dan çakma tasarımlardan ziyade daha belirgin bir kalıbı var. Yazılım, içinde birçok özellik ve servis ile beraber geliyor. Arayüzde takılmalara nadir rastlanır. Yazılım desteği de fena değil. Kamera, gayet iyi. Sony'i zaten biliyorsunuz telefonlarda da çok iyi iş çıkarıyor kamera açısından. Hatta sırf kamera için deklanşör tuşu bile varYani özetlersek diğer markalara göre daha premium hissettiriyor ve işini de iyi yapıyor. Sadece bir kez deneyimleme şansım oldu, yakın bir zamanda bulabilirsem Xperia 5 almayı düşünüyorum.
Darth Maul
Deneyimli
Türkiye'den çekilmeleri çok kötü oldu ya. Zaten ne kadar kaliteli bir şey varsa Türkiye'den çekiliyor.Xperia’yı bir aralar denemiştim, baya kaliteli telefondu.
Türkiye'den çekilmeleri çok kötü oldu ya. Zaten ne kadar kaliteli bir şey varsa Türkiye'den çekiliyor.
Ah, şimdi anladım. Neden hiç önerilerde denk gelmediğimi soracaktım ve piyasada da görmüyordum.
- Makaleler
- 4
Yeniden piyasaya gelme gibi bir olasılık da pek gözükmüyor.Türkiye'den çekilmeleri çok kötü oldu ya. Zaten ne kadar kaliteli bir şey varsa Türkiye'den çekiliyor.