Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Evet arkadaşlar sizlerin en sevdiği antivirüs programı nedir?

Benim şunlar:
  1. Kaspersky (Kullanmaya başladığımdan beri bayağı seviyorum.)
  2. Malwarebytes (Beni çok kez ipten kurtarmıştır, adamdır kendisi. Bir tarama yaparım bulur siler tüm virüsleri.)
  3. AVG, Avast (Pek iyi bir antivirüs programı olmadıklarını biliyorum, uzun seneler kullandım kendilerini. Aramda bir bağ var AVG ve Avast ile ayıp olmasın diye ilk 3'e koydum. Bence iyi bir AV değiller.)
  4. Windows Defender (Eh işte pek iyi değil ama severim.)
  5. BitDefender (Kaliteli, güzel AV hakkını yemiyeyim ama bir ısınamadım BitDefender'a)
  6. Norton (Norton'un kendi gerçek zamanlı koruma sunan antivirüsünü hiç kullanmadım, ama Norton Power Eraser bayağı güzeldi. Kaspersky'ın tespit edemediği 1 virüsü silmişti fakat bazen virüsleri silemiyor NPE ilginç.)
  7. ESET (Biraz kullanmıştım zamanında, paralıdır ama iyidir bunla da aramda bir bağ yok ondan 7'ye koydum.)
  8. Mcaffe (Pek sevmiyorum. Bence iyi bir AV de değil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Norton ve Kaspersky
  2. ESET
  3. Defender
Malwarebytes bana göre bir AV değil, virüs tarama aracı.

Neden Norton derseniz son kullandığımda düşük sistem kaynağı tüketiyordu ve bir dosyayı karantinadan almak çok kolaydı. Eset'te çok zorlandım bunu yaparken. Ayrıca Norton'un inen her dosyayı aşağı yukarı doğru bilen bir sistemi vardı. Bilmedikleri konusunda da yazılımı eğitebiliyorduk.

1. Norton ve Kaspersky
  2. ESET
  3. Defender
Malwarebytes bana göre bir AV değil, virüs tarama aracı.

Neden Norton derseniz son kullandığımda düşük sistem kaynağı tüketiyordu ve bir dosyayı karantinadan almak çok kolaydı. Eset'te çok zorlandım bunu yaparken. Ayrıca Norton'un inen her dosyayı aşağı yukarı doğru bilen bir sistemi vardı. Bilmedikleri konusunda da yazılımı eğitebiliyorduk.
Güzel sıralama recep abi, ben dediğim gibi ESET ve Norton'u uzun süre kullanmadım ondan düşük sıralara koydum.