Kullanmıyorum:cool:. Ama tabii ki Malwarebytes'ın hakkı ödenmez.

Kullanın arkadaşlar sonra benim gibi olursunuz :D.

1712638515226.webp

Dosya Ekleri

• 1712638515269.webp
    1712638515269.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 47
Doğru değil. Çer çöp bir Antivirüs ile tabii ki sıkıntı yaşanır. Ben mesela Kaspersky kullanıyorum, koruma ayarlarını resmen en katıya çektim. Buna rağmen acayip hafif, varlığını bile hissettirmiyor. Arkada max 500 MB RAM harcıyor. Ayrıca ikide bir saçma sapan bildirimler gönderdiği de yok. Bilinçli kullanıcı olmak da virüs yememek için çok önemli bir etken ama Antivirüs kullanmamak zaten bir bilinçsizliktir.

Hele ki teknolojinin çığır açmaya başladığı şu dönemde.

Hocam Norton ücretsiz mi? Yoksa Kaspersky gibi Free hali var mı?
Hayır, paralı.

Doğru değil. Çer çöp bir Antivirüs ile tabii ki sıkıntı yaşanır. Ben mesela Kaspersky kullanıyorum, koruma ayarlarını resmen en katıya çektim. Buna rağmen acayip hafif, varlığını bile hissettirmiyor. Arkada Max 500 MB RAM harcıyor. Ayrıca ikide bir saçma sapan bildirimler gönderdiği de yok. Bilinçli kullanıcı olmak da virüs yememek için çok önemli bir etken ama Antivirüs kullanmamak zaten bir bilinçsizliktir.

Hele ki teknolojinin çığır açmaya başladığı şu dönemde.

Katılıyorum, kendim 4 GB RAM ile Kaspersky Free kullanıyorum. Koruma ayarlarının hepsi açık ve orta ayarda. Arka planda 140 MB bile yemiyor. Zararlı Web sitelerini anında engelliyor, öyle bildirim falan da göndermiyor. Çok temiz uygulama. Gidip saçma sapan bir antivirüs alırsanız pişman olursunuz tabii, antivirüs virüstür diyenler genelde 2-3 ay sonra virüs yiyip kalıyorlar öyle. İş işten geçmeden önce engellemek için bir antivirüs kullanın.

Kullanın arkadaşlar sonra benim gibi olursunuz :D.

Eki Görüntüle 34251

Maşallah hocam, zombi bilgisayar olmuş sizinkisi.