Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Tercihimi beni doyurmayı başarabilen tek markadan kullanarak kajun korner diyorum. Menünün adını hatırlamıyorum ama 2 soğan halkası 2 kızarmış kanat hamburger patates ve şişe kola vardı. 300 TL'ydi yanlışım yoksa.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence tad olarak McDonald's en iyisiBenim Popeyes PopChicken. İmkanım oldukça söylerim. Hem F/P hem de doyurucu bence. Sizin için nedir?
Veira
Başarılı
Zula Burger yemiştim İstanbul'da. Tadı güzeldi fakat fiyatını hak ettiğini sanmıyorum. Yediğim en iyi yer orası olabilir. Zincir yerleri değerlendiriyorsak McDonald's favorim. Klasik Big Mac iyidir fakat zincir yerler eskiden daha iyiydi sanki.
Burger King, Rodeo Whopper, Kova boy patates, Mega boy kola.
Arby's, Philly Baget. Kova boy patates, Mega boy kola.
Bir de Doyuyo diye yer var o da güzel ama fiyatı tuzlu.
Arby's, Philly Baget. Kova boy patates, Mega boy kola.
Bir de Doyuyo diye yer var o da güzel ama fiyatı tuzlu.
Pocket Burger yasadigim yerde gayet iyi.
GodOfWar
Uzman
McDonald's daha iyiydi fakat son zamanlar bozdu, en son yediğim ürünün içerisinden ölü böcek çıkmıştı. Ayrıca bu olay olmadan önce ne zaman sipariş versem, ya patatesler ezik büzük, soğuk ya pişmemiş geliyordu, ya da et bozuk geliyordu. O yüzden bu firmadan sipariş vermiyorum ve yemiyorum.
Beni memnun eden Cajun burger olmuştu, en azından şu an sabit ara sıra buradan sipariş veriyorum.
Beni memnun eden Cajun burger olmuştu, en azından şu an sabit ara sıra buradan sipariş veriyorum.
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
Benim Popeyes popchicken. İmkanım oldukça söylerim. Hem F/P hem de doyurucu bence. Sizin için nedir?
Burgermotto.
Farid
Uzman
KFC: her türlüsü çok iyi. McDonald's: Big Mac ve Wrap vardı eskiden o çok iyiydi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj S67 | R5 7500F & RTX 5070 sistem 69.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
R5 7500F & RX 9060 XT sistemin LoL'de 85 derece olması normal mi?
- burakmurat1
-
-
-