En sevdiğiniz Gaming Laptop markası nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    57
Gaming için hiç kullanmadım ama Lenovo'ya güveniyorum. :D Diğer forumlarda bu kadar önerildiğini görmemiştim burada bayağı seven arkadaş var sanırım.
Laptoptan anlayan çoğu tanıdığım Lenovo sever genelde. O forumdan tanıdığınız iyi adamlar da Lenovo'yu sever. Kalite zaten genelde hep aynı laptoplara çıkar.

Laptoptan anlayan çoğu tanıdığım Lenovo sever genelde. O forumdan tanıdığınız iyi adamlar da Lenovo'yu sever. Kalite zaten genelde hep aynı laptoplara çıkar.
Hocam özellikle sizin fikrinizi merak ediyorum. Yukarıdaki laptop markalarını tier liste ekleseniz hangi markaları en üstte yazarsınız?

Geldi geldi adam geldi.

images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Segment segment gidersek Acer ve Lenovo kafa kafaya, üst segmentte MSI kendini öne atıyor Dell ile birlikte. Özellikle Dell'in panel ve kasa bakımından MSI ile yarıştığını söylemek lazım.

Lenovo Legion serisi ve Legion ailesinin üyesi LOQ serisi, özellikle 9. nesili. En baba laptop markaları da Lenovo ve Packard Bell'dir benim için. Lenovo yıllardır süren Thinkpad serisiyle, Packard Bell de malzeme kalitesi olarak aklımda kaldı.

Ayrı olarak ASUS'u sevmem. Hep aynı tasarım, çok sıkıcı. Özellikle A serisi. Isınma sorunu da cabası, tek artısı 90wh pil.
15IRX9 RTX 4060 i7 13650HX kullanıcısıyım, sorular varsa alabilirim.

1731600200282.webp

1731600222275.webp

Son düzenleyen: Moderatör: