Detaylar
Kim cevapladı?Dying lightSelam.
En sevdiğiniz zombi temalı oyun hangisi arkadaşlar? Her tür oynanışa sahip olabilir. Oynamayanlar da faydalanabilir.![]()
1 saat falan oynayabildim vaktim olmadığından ama nefret etmemiştim ya, hatta sevmiştim.
Beast içinse duyduğum yorumlar gece zorluğunun gereksiz zor olduğu yönündeydi.
1.ci oyun eski hissettirmesi dışında gayet güzel ama ben 34 saatti galiba ve kendimi gelistireyim diye hikaye ilerlemedim sıkılıp ara verdim. The fallowing oynamadım.
2.ci oyuna ise bayıldım 20 saat oynadım.( PC bozulmasa 80i bulurdu.) Herkes oyun çok renkli vs. Korkutmuyor deniyor ama o ilk çıktığı zamanlardı şu an çık bakalım çatılara eceller nasıl kovalıyor. Bir iki gama ayarı ile istenilen atmosfer elde edilebilir bence.
The Beast güzel ama DLC gibi bir oyun olduğunu fazlası ile hissettiriyor, zombilerin parçalanması gelişmiş olsa da gece evet gereksiz zor. Eceller sizemin 2 dk kovalamada yetişip öldürüyor. Cidden sağlam bilek ve agresif parkur lazım bir de o UV ışıkları bu oyunda mecbur kullanacaksın dediler resmen yoksa kaçış yok. Diğer oyunlarda gece kaç öldür göreve git iken. The Beast'te yakalanırsan kaçmak için şu kadar süren var gibi bir şey olmuş. The Beast modu da bana göre biraz daha iyi yapılabilirdi. 1 2 ecelle zeki bir mutant insan vs atabilmeli ama genelde oyuncular 1 ecelle vs atarken ölüyor. Ben yeşil temalı ağaçlık bir oyun alanını sevsemde arada böyle 2.ci oyun gibi renkli olsun abi ya diyen biriyim kişisel zevklerime göre yorumlamalarimi yaptım ilk 2 oyunu oynadım son oyunu canlı yayın izledim 2 3 kişiden.
Eleştiriye açığım saygı sevgi çerçevesinde iyi ve kötü yanları haklı haksız olduğum yerleri konuşabiliriz.
Son düzenleme:
Dying Light.
1.ci oyun eski hissettirmesi dışında gayet güzel ama ben 34 saatti galiba ve kendimi gelistireyim diye hikaye ilerlemedim sıkılıp ara verdim. The fallowing oynamadım.
2.ci oyuna ise bayıldım 20 saat oynadım.( PC bozulmasa 80i bulurdu.) Herkes oyun çok renkli vs. korkutmuyor deniyor ama o ilk çıktığı zamanlardı şu an çık bakalım çatılara eceller nasıl kovalıyor. Bir iki gama ayarı ile istenilen atmosfer elde edilebilir bence.
The Beast güzel ama DLC gibi bir oyun olduğunu fazlası ile hissettiriyor, zombilerin parçalanması gelişmiş olsa da gece evet gereksiz zor. Eceller sizemin 2 dk kovalamada yetişip öldürüyor. Cidden sağlam bilek ve agresif parkur lazım bir de o UV ışıkları bu oyunda mecbur kullanacaksın dediler resmen yoksa kaçış yok. Diğer oyunlarda gece kaç öldür göreve git iken. The Beast'te yakalanırsan kaçmak için şu kadar süren var gibi bir şey olmuş. The Beast modu da bana göre biraz daha iyi yapılabilirdi. 1 2 ecelle zeki bir mutant insan vs atabilmeli ama genelde oyuncular 1 ecelle vs atarken ölüyor. Ben yeşil temalı ağaçlık bir oyun alanını sevsemde arada böyle 2.ci oyun gibi renkli olsun abi ya diyen biriyim kişisel zevklerime göre yorumlamalarimi yaptım ilk 2 oyunu oynadım son oyunu canlı yayın izledim 2 3 kişiden.
Eleştiriye açığım saygı sevgi çerçevesinde iyi ve kötü yanları haklı haksız olduğum yerleri konuşabiliriz.
Maalesef henüz oynamadığım için bir yorumda bulunamayacağım ama yakın zamanda oynamayı planlıyorum o zaman yorum yapacağım.
Fakat tek bir şey hakkında yorum yapabilirim, ilk oyunu tamamen bitirdim, ikinci oyunu 1 saat oynayabildim ve gece modu Beast'te dedikleri kadar zorsa gerçekten saçma olmuş diyebilirim, acaba Beast moduna mı güvenmemizi beklemişler?
Bunları aktif olarak oynuyorum vakit ayırıyorum güzel oyunlardır zombi oyunlarını seviyorsanız bakın derim.
Maalesef henüz oynamadığım için bir yorumda bulunamayacağım ama yakın zamanda oynamayı planlıyorum o zaman yorum yapacağım.
Fakat tek bir şey hakkında yorum yapabilirim, ilk oyunu tamamen bitirdim, ikinci oyunu 1 saat oynayabildim ve gece modu Beast'te dedikleri kadar zorsa gerçekten saçma olmuş diyebilirim, acaba Beast moduna mı güvenmemizi beklemişler?
Beast modunda 'ölümsüz' olmuyorsun, sadece canın daha az gidiyor. Ama fena iyi hissettiriyor.
O eceli parçaladığını hissediyorsun, yerden yere falan vuruyorsun yaratıkları.
Geceleri o kadar da zor değil, ben koşarken arkama bakma tuşunu bulamadığım için arada faremle arkaya dönüp UV tutup geri koşmaya devam ediyordum, safe Zone'a gitmeseniz bile ecele yakalanmıyorsunuz. UV ışık tutmayan adam tabii zor der.
1 kez tuttun mu zaten animasyona giriyor ecel, 1 kez aç kapa yapıp hemen devam etmeniz lazım. Onun dışında parkur öğesini çok az buldum ben, sadece koştum oyunda yani çoğunlukla parkur yapmadım. Yan görevler değişik hissettirdi bana şahsen, animasyonlu falan yan görevler var, kendini tekrar etmiyor o konuda sıkıntı yok.
Sadece kimeralar birazcık zor, bir de şu kısmı oyunu bitirdikten sonra açıp okuyun:
ulan oyunda herkes ihanet ediyor bize ihanet vurucu olsun diyorsan oyunun en başından sonuna kadar yardım etmiş bir karakterin ihanet etmesi lazım, ve bir kez olması lazım. Şerifle tanışırsın ihanet eder, onunla tanışırsın ihanet eder, kuledekiler ihanet eder bilmem ne, sonda olivia da ihanet edince 2 3 saniyelik şaşırdım sonra devam ettim yoluma. Ulan herkes ihanet ediyor bir tek kuledeki jacob baba etmedi helal olsun ona
bu arada oyunun başında sizden daha iyi denek bulduk diyorlar, deneğin yüzü hariç her yeri görünüyor, aiden olduğu anlaşılıyor zaten. Çok net aiden olduğu, bence aiden olduğunu gösterip direkt onu kurtarmaya falan göndermeliydi bizi. Bir ara bir mağarada Baron'u gördüm, dedim aha lan oyun bitiyor harbi çok kısaymış
sonra karakter dedi ki "haklısın olivia, biraz daha güçlenmem lazım. Bana diğer kimeraları bul" orada sevinmiştim işte. D
47rapflex
Becerikli
Yarım saat önce Dying Light'ı bitirdim. Neredeyse her yan görevi yaptım karakteri çok iyi bir şekilde kastım. Oyunun ana hikayesi oldukça saçma o yüzden ağzımda hoş bir tat bırakmadı. Oynanışı güzeldi en azından. Şimdiye kadar en zevk aldığım zombi oyunu ise 7 Days to Die oldu.
Yarım saat önce Dying Light'ı bitirdim. Neredeyse her yan görevi yaptım karakteri çok iyi bir şekilde kastım. Oyunun ana hikayesi oldukça saçma o yüzden ağzımda hoş bir tat bırakmadı. Oynanışı güzeldi en azından. Şimdiye kadar en zevk aldığım zombi oyunu ise 7 Days to Die oldu.
Hangisi hocam, the Beast mi yoksa 1. mi?
47rapflex
Becerikli
Days Gone ve TWD.