Sword and Sandals efsaneydi... O müzikleri olsun, tasarımı olsun, bambaşka bir oyundu.

Ogame'de efsanelerden birisi, az mı uykumuzdan olduk ya. Hele o forumda dönen tartışmalar falan.

Ama bir tane oyun var ki, harbiden efsaneydi. BiteFight... :')

7bil2ySROoYeP5FuR9mN8coCh419WFgZPg9gnfc8.png.webp

• Social Wars
  • TheVille
  • CityVille
  • Marketland
  • FarmVille
Facebook'ta bunları sabahtan akşama kadar oynardım. Özellikle TheVille ve CityVille kapanınca bayağı üzülmüştüm. Steam'e gelirse fiyatına bakmam çekerim direkt.
Şu saydıklarının tamamında TRGala'dan aldığımız Cheat Engine hilelerini kullanırdık, özellikle Social Wars köyüm cümbüş gibiydi. :LOL:

Şu saydıklarının tamamında TRGala'dan aldığımız Cheat Engine hilelerini kullanırdık, özellikle Social Wars köyüm cümbüş gibiydi. :LOL:
En son hileyle köyü ne kadar robot ejder mejder varsa doldurup oyunu 5 fps'e düşürüyorduk. Ama acayip zevkliydi keşke o zamanlara dönebilsem.

1765653478798.webp

Şu eleman acayip havalı geliyordu.

Kesinlikle Car Town.
1765652893485.webp

Hani günümüzde Forza Horizon serisi veya GTA online'da hile yapıp dizdiğimiz "HaydarpaşalıKonnektörOğulları" galeri tarzı garajlar vardır ya... Bu oyun benim gözümde o türü yaratan şey.
Garaj kuruyor, drag yarışı yapıyor ve bazı event'leri yapıyorsun. F&F ile iş birliği vardı hatta. Salak gibi event arabasını sattığımdan oyunu kilitlemiştim -_-

Onun dışında şu var ; Gun Mayhem (1 ve 2)
1765653045573.webp

Steam'a online gelse agalarla deliler gibi oynarım. Çocukken misafir gelince yaşıtım agalar ile yan yana oynardım.

Bir de şöyle bir oyun aklımda kalmış
1765653276940.webp

Stick man oyunlarından ancak daha brutal ve ağır ilerleyişi vardı. Çocukken oynuyordum.

Hala daha daralınca oynadığım Flood Runner 4 (o7)
1765653537744.webp

Koşuyon, tuzaklardan kaçıyon, ara sıra ulti atıyon, level dizaynı değişiyor falan. (Warn atma moderatör adam, kasıtlı öyle yazım)
Bu kadar kor mekaniklere rağmen hala daha 15-21dk zaman öldürmek için tercih edilebilir.

Hala olsa da Prime döneminden çok uzakta olan Dragon City.
1765653629486.webp

Facebook'da vardı ancak ben bunu tablette oynuyordum. O zamanlar sapıtmamıştı.
Ejderha dönüştürmek ve onları çiftleştirerek yeni desteler hazırlamak, onlara uygun habitatlar yapmak falan sarıyordu.

Ve warn yememek için son oyun. Tipsiz Erdem / Douchebag Workout
1765653767572.webp

1765653799264.webp

Oyunda kas yaptığımız gibi gerçekte de yapıyoruz. Sağ, sol spamlamak her babayiğidin harcı değil 😎
Steroid basarak zargana'lıktan kurtuluyoruz. Magazine falan da çıkıyoruz. Fena değildi ama bayıyordu.

Portatif tuvalet kabininden uçak yaptığımız bir oyun vardı, adını hatırlayamadım ama en çok oynadığım oyun oydu.

En son hileyle köyü ne kadar robot ejder mejder varsa doldurup oyunu 5 fps'e düşürüyorduk. Ama acayip zevkliydi keşke o zamanlara dönebilsem.

Eki Görüntüle 210437
Şu eleman acayip havalı geliyordu.
O dönem bir de tarayıcı kıtlığı vardı, zaten kötü sistemlerle oynuyorduk. Benim köyü bir ara öyle abarttıydım ki, sistemim yavaşladığında tarayıcı da daha fazla yavaşlamıştı, oyuna giremez olmuştum. :LOL: