Kesinlikle Car Town.
Hani günümüzde Forza Horizon serisi veya GTA online'da hile yapıp dizdiğimiz "HaydarpaşalıKonnektörOğulları" galeri tarzı garajlar vardır ya... Bu oyun benim gözümde o türü yaratan şey.
Garaj kuruyor, drag yarışı yapıyor ve bazı event'leri yapıyorsun. F&F ile iş birliği vardı hatta. Salak gibi event arabasını sattığımdan oyunu kilitlemiştim -_-
Onun dışında şu var ; Gun Mayhem (1 ve 2)
Steam'a online gelse agalarla deliler gibi oynarım. Çocukken misafir gelince yaşıtım agalar ile yan yana oynardım.
Bir de şöyle bir oyun aklımda kalmış
Stick man oyunlarından ancak daha brutal ve ağır ilerleyişi vardı. Çocukken oynuyordum.
Hala daha daralınca oynadığım Flood Runner 4 (o7)
Koşuyon, tuzaklardan kaçıyon, ara sıra ulti atıyon, level dizaynı değişiyor falan. (Warn atma moderatör adam, kasıtlı öyle yazım)
Bu kadar kor mekaniklere rağmen hala daha 15-21dk zaman öldürmek için tercih edilebilir.
Hala olsa da Prime döneminden çok uzakta olan Dragon City.
Facebook'da vardı ancak ben bunu tablette oynuyordum. O zamanlar sapıtmamıştı.
Ejderha dönüştürmek ve onları çiftleştirerek yeni desteler hazırlamak, onlara uygun habitatlar yapmak falan sarıyordu.
Ve warn yememek için son oyun. Tipsiz Erdem /
Douchebag Workout
Oyunda kas yaptığımız gibi gerçekte de yapıyoruz. Sağ, sol spamlamak her babayiğidin harcı değil

Steroid basarak zargana'lıktan kurtuluyoruz. Magazine falan da çıkıyoruz. Fena değildi ama bayıyordu.